ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:50:27μ.μ.
02
Σεπτεμβρίου

Αεροπλάνο έπεσε σε κτήριο στο Κονέκτικατ: Αναφορές για τέσσερις νεκρούς

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Βίντεο από το σημείο της συντριβής

Τέσσερις άνθρωποι που επέβαιναν στο αεροπλάνο το οποίο έπεσε πάνω σε βιομηχανικό κτήριο στο Φάρμινγκτον του Κοντέκτικατ στις ΗΠΑ σήμερα Πέμπτη (2/9) είναι νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, όπως μεταδίδει το RT.

 

Τέσσερα άτομα ήταν μέσα στο αεροπλάνο, το οποίο ήταν ένα επαγγελματικό τζετ, σύμφωνα με την Υπηρεσία Αεροπορίας, ενώ θεωρείται πως κανένας από αυτούς δεν κατάφερε να βγει ζωντανός μετά τη συντριβή.

 

Η αστυνομία του Φάρμιγκτον επιβεβαίωσε ότι ένα αεροπλάνο έπεσε σε ένα κτήριο και ανέφερε σε tweet ότι οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης εργάζονται επί τόπου για να «εκκενώσουν την άμεση περιοχή».

 

Στις εικόνες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο καπνός έβγαινε από το σημείο της συντριβής, με τους πυροσβέστες να αντιμετωπίζουν τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε ένα τμήμα του κτηρίου.

 

Το βιομηχανικό κτήριο βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο Robertson. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν το αεροπλάνο είχε απογειωθεί πρόσφατα ή προσπαθούσε να προσγειωθεί.

 

 

https://twitter.com/WTNH?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1433449007238586377%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbeast.gr%2Fworld%2Farthro%2F7762062%2Faeroplano-epese-se-ktirio-sto-konektikat-anafores-gia-tesseris-nekrous

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 71 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα