ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 4:25:28μ.μ.

banner468x60

28
Μαρτίου

Άμαχοι ανάμεσά τους παιδιά περνούν μέσα από πεδίο μάχης στη Μοσούλη

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Για τους κατοίκους της Μοσούλης, τα τελευταία χρόνια το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι, έχει αντιστραφεί.

Η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε αυτά τα δυο έχει σβήσει. Φυσιολογικό είναι να περπατάς στο δρόμο και να μην «σφυρίζουν» οι σφαίρες δίπλα σου. Για τους κατοίκους της μαρτυρικής πόλης, ωστόσο, το… φυσιολογικό είναι να μάθουν να ζουν δίπλα σε οβίδες που σκάνε και με τα πολεμικά αεροπλάνα να πετούν πάνω από τα κεφάλια τους.

 

Ακόμα και γι αυτούς τους ανθρώπους, όμως, που έχουν μάθει να ζουν με τον πόλεμο, το βίντεο από το ρεπορτάζ του Fox News είναι κάτι παραπάνω από συγκλονιστικό. Και πώς να μην είναι όταν βλέπεις γυναίκες και παιδιά να κινούνται ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά, θέτοντας κάθε δευτερόλεπτο τη ζωή τους σε κίνδυνο.

 

Η εικόνα που αποτυπώνει η κάμερα του εικονολήπτη είναι η καθημερινότητα για αυτούς τους ανθρώπους αφού ζουν σε μια πόλη που έχει εισβάλει ο κυβερνητικός στρατός και οι σύμμαχοί του, προκειμένου να την απελευθερώσουν από τους τζιχαντιστές οι οποίοι αμύνονται σθεναρά και που πολλές φορές δεν διστάζουν να χρησιμοποιούν τους αμάχους σαν ανθρώπινες ασπίδες.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 191 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα