ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:39:02μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
18
Νοεμβρίου

Άσαντ: «Θα μοιραστούμε πληροφορίες με τη Γαλλία μόνο αν το Παρίσι αλλάξει στρατηγική»

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η Συρία θα μοιραστεί πληροφορίες που συγκεντρώνουν οι μυστικές υπηρεσίες της με τη Γαλλία,

αλλά μόνο αν το Παρίσι αλλάξει την πολιτική του στην περιοχή, δήλωσε ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ σε συνέντευξη του στο γαλλικό περιοδικό «Valeurs Actuelles».

 

«Εάν η γαλλική κυβέρνηση δεν επιδείξει σοβαρότητα στη μάχη της ενάντια στην τρομοκρατία, δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας συνεργαζόμενοι με μια χώρα, μια κυβέρνηση ή έναν θεσμό που υποστηρίζει την τρομοκρατία» δήλωσε στη συνέντευξη, που παραχώρησε μία ημέρα μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής στο Παρίσι.

 

«Θα πρέπει πρώτα να αλλάξουν την πολιτική, ώστε να βασίζεται σε ένα κριτήριο: να γίνουν μέρος μιας συμμαχίας χωρών η οποία μάχεται και μόνο ενάντια στην τρομοκρατία και όχι να υποστηρίζουν τρομοκράτες» σημείωσε.

 

Ο Άσαντ επανέλαβε πως είναι έτοιμος να λάβει μέρος σε μια διεθνή συμμαχία ενάντια στην τρομοκρατία, ενώ υπενθύμισε ότι εναπόκειται στον συριακό λαό να αποφασίσει το μέλλον του στις κάλπες.

 

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα