ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:17:52π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
13
Ιουνίου

Η ανώτατη εισαγγελέας της Βενεζουέλας κατηγορεί την κυβέρνηση Μαδούρο για παρενόχληση

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η ανώτατη εισαγγελέας της Βενεζουέλας δήλωσε ότι η οικογένειά της είχε δεχθεί απειλές και παρακολουθείται από μυστικούς πράκτορες από τότε που διαχώρισε τη θέση της από την κυβέρνηση

και αφότου οι διαδηλώσεις που οργανώθηκαν στο ανώτατο δικαστήριο της χώρας εναντίον μιας προσπάθειας αλλαγής του συντάγματος κατέληξαν σε βία.

 

Η Λουίσα Ορτέγκα, πρώην σύμμαχος του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο η οποία στράφηκε εναντίον του και του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, έχει αμφισβητήσει δημόσια τον τρόπο που χειρίστηκε ο Μαδούρο τις πρόσφατες διαδηλώσεις και έχει εκφράσει ενστάσεις για τις προθέσεις του να αλλάξει το σύνταγμα που είχε εισαγάγει ο προκάτοχός του, εκλιπών ηγέτης Ούγκο Τσάβες.

 

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη, η Ορτέγκα είπε: «Κάποιος απειλεί την οικογένειά μου. Παρενοχλούν τα μέλη της οικογένειάς μου. Τα ακολουθούν αστυνομικά αυτοκίνητα που μοιάζουν με αυτά της SEBIN».

 

Πολιτειακοί αξιωματούχοι έχουν εξαπολύσει μια σειρά προφορικών επιθέσεων εναντίον της εισαγγελέως, από ερωτήσεις που αφορούν την ψυχική της ισορροπία έως και κατηγορίες ότι προωθεί τη βία.

 

 


πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα