ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:26:27π.μ.
30
Σεπτεμβρίου

Ιερουσαλήμ: Γυναίκα προσπάθησε να μαχαιρώσει αστυνομικούς – Νεκρή η 30χρονη ύποπτη

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσε πυροβολισμούς και είδε ένα πεσμένο στο έδαφος.

Μία γυναίκα αποπειράθηκε να επιτεθεί εναντίον ισραηλινών δυνάμεων στην παλιά πόλη της Ιερουσαλήμ προτού «εξουδετερωθεί» σήμερα, όπως ανακοίνωσε η ισραηλινή αστυνομία.

 

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της ισραηλινής αστυνομίας, η γυναίκα, εφοδιασμένη με «αιχμηρό αντικείμενο», προσπάθησε να μαχαιρώσει αστυνομικούς σε δρόμο που οδηγεί στο τέμενος Αλ Αξά.

 

Μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου άκουσε πυροβολισμούς και είδε πτώμα γυναίκας πεσμένο στο έδαφος, προτού το καλύψουν με θερμική κουβέρτα.

 

Η ισραηλινή αστυνομία «άνοιξε πυρ» προς την κατεύθυνση της ύποπτης και «ιατρικές δυνάμεις που έφθασαν επί τόπου διαπίστωσαν τον θάνατό της», σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, στο οποίο διευκρινίζεται πως δεν υπήρξε κανένα θύμα στις τάξεις της.

 

Η γυναίκα, ηλικίας περίπου 30 ετών, δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι στιγμής. Έβγαινε από την πλατεία των τεμενών όταν πλησίασε τους αστυνομικούς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

 

Μέλη των ισραηλινών δυνάμεων ασφαλείας είναι ανεπτυγμένα σε όλες τις εισόδους της πλατείας των τεμενών, που είναι ο τρίτος ιερότερος τόπος για το ισλάμ και ο ιερότερος τόπος του ιουδαϊσμού, στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, παλαιστινιακό τομέα της πόλης που έχει καταλάβει και προσαρτήσει το εβραϊκό κράτος.

 

Τον Μάιο, πολυήμερα επεισόδια στην πλατεία μεταξύ Παλαιστινίων και των ισραηλινών δυνάμεων υπήρξαν το πρελούδιο ανάφλεξης στο Ισραήλ και στα Παλαιστινιακά Εδάφη.

 

Την Κυριακή, πέντε Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε ανταλλαγές πυρών με ισραηλινές δυνάμεις, που διεξήγαγαν επιχείρηση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη με σκοπό την πρόληψη επιθέσεων, σύμφωνα με αξιωματούχους.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 77 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα