ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:36:11π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
22
Νοεμβρίου

Μπαν κι Μουν: "ΗΠΑ και Ρωσία πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στους τζιχαντιστές"

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Μπαν κι Μουν κάλεσε σήμερα από την Κουάλα Λουμπούρ τη Ρωσία και τις ΗΠΑ να συνεργαστούν για την εξάλειψη της τρομοκρατίας.

«Όλοι αυτοί οι τρομοκράτες και οι εξτρεμιστές θα πρέπει να ηττηθούν στο όνομα της ανθρωπότητας», τόνισε από τη σύνοδο του ASEAN (Ένωση Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας).

 

«Προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να ενωθούμε. Πρέπει να δείξουμε διεθνή αλληλεγγύη προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό, το ΙΚ», πρόσθεσε ο Μπαν.

 

Από την πλευρά του ο Ρώσος πρωθυπουργός Ντμίτρι Μεντβέντεφ επεσήμανε ότι οι χώρες με μεγάλο μουσουλμανικό πληθυσμό, περιλαμβανομένης της Ρωσίας, θα πρέπει να ενωθούν για να πολεμήσουν εναντίον του ΙΚ.

 

«Χρειαζόμαστε μια ισχυρή θέση κατά της τρομοκρατίας από τις χώρες εκείνες που έχουν μεγάλη ισλαμική κοινότητα, και παρεμπιπτόντως μία από αυτές είναι και η Ρωσία», υπογράμμισε από την Κουάλα Λουμπούρ.

 

«Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την απειλή μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μας και συνεργαζόμενοι μέσω διεθνών οργανισμών, όπως ο ΟΗΕ», πρόσθεσε ο Μεντβέντεφ.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 211 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα