ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:25:26μ.μ.
07
Μαρτίου

Ν.Τραμπ: Πανηγυρίζει για τις «αμερικανικές» θέσεις εργασίας στον Κόλπο του Μεξικού

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Συγχαρητήρια στην EXXON Mobil, στην οποία όλως τυχαίως ήταν μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος ο νυν υπουργός Εξωτερικών Ρεξ Τίλερσον, ο οποίος, με τη σειρά του, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε «αποθεώσει» τον Αμερικανό πρόεδρο για το νέο μεταναστευτικό διάταγμα που υπέγραψε, έδωσε δημοσίως ο Ντόναλντ Τραμπ.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε συγχαρητήρια στην εταιρεία για το πρόγραμμα δημιουργίας θέσεων εργασίας που δημιούργησε και ανακοίνωσε.

 

ne

 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ντόναλντ Τραμπ πανηγύριζε -κυριολεκτικά- για τη δημιουργία 45.000 θέσεων εργασίας στον κατασκευαστικό τομέα, στην περιοχή του Κόλπου του Μεξικού, της αμερικανικής επικράτειας, «φωνάζοντας» μέσω του Twitter ότι «πάμε για μία ακόμη μεγάλη νίκη» και «αγόρασε αμερικάνικα, προσέλαβε Αμερικανούς», τονίζοντας με έμφαση το δόγμα του: ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ, ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

 

nex3

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 250 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα