ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:07:30μ.μ.
06
Ιανουαρίου

Συνάντηση Μέι - Τραμπ στην Ουάσινγκτον την άνοιξη

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα συναντηθεί με το νέο πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στην Ουάσιγκτον την άνοιξη, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γραφείου της, μια επίσκεψη από την ηγέτιδα ενός από τους στενότερους συμμάχους των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σε τηλεφωνική συνομιλία της με τον Τραμπ τον Νοέμβριο του 12015, η συντηρητική πρωθυπουργός και ο νεοεκλεγείς ρεπουμπλικανός πρόεδρος συμφώνησαν να χτίσουν τις σχέσεις τους από την περίοδο της μετάβασης στην εξουσία του Τραμπ, προτού ορκιστεί στις 20 Ιανουαρίου, και να συναντηθούν αυτοπροσώπως το νωρίτερο δυνατόν.

 

"Χαιρόμαστε που μπορέσαμε να το προγραμματίσουμε και η πρωθυπουργός προσβλέπει στην επίσκεψη με τον νέο πρόεδρο την άνοιξη", είπε ο εκπρόσωπός της σε ηλεκτρονική δήλωσή του χθες. Στη δήλωση δεν παρέθεσε λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία της επίσκεψης.

 

Κατά την τηλεφωνική τους συνομιλία, τη δεύτερη μετά την εκλογή του Τραμπ στις 8 Νοεμβρίου, η Μέι "πρότεινε ότι θα είναι καλή ιδέα να συναντηθούν στελέχη-κλειδιά των δύο ομάδων. Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος Τραμπ συμφώνησε ότι αυτό θα είναι χρήσιμο", ανέφερε η δήλωση.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 185 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα