ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 9:59:13π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
24
Αυγούστου

Τουρκικό πυροβολικό με αεροπορική κάλυψη στην επιχείρηση κατά του ISIS στη Συρία

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

Τη δράση τουρκικών ειδικών δυνάμεων στα βόρεια της Συρίας, στο πλαίσιο της στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ισλαμικού Κράτους, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην πόλη Τζαραμπλούς, επιβεβαιώνει υψηλόβαθμος Τούρκος αξιωματούχος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στις επιχειρήσεις συμμετέχουν και μονάδες του τουρκικού πυροβολικού, με την αεροπορική κάλυψη μαχητικών της τουρκικής αεροπορίας.

 

Τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, αλλά και αεροσκάφη της διεθνούς συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ, εξαπέλυσαν τέσσερις αεροπορικές επιδρομές κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους, στην αναφερόμενη πόλη, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές.

 

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι χερσαία στρατιωτική επιχείρηση δεν έχει ακόμη αρχίσει, καθώς γίνεται προσπάθεια προκειμένου να δημιουργηθεί ασφαλής δίοδος για τις στρατιωτικές δυνάμεις.

 

Ο σκοπός της στρατιωτικής αυτής επιχείρησης, εντοπίζεται στη διασφάλιση της εδαφικής ακεραιότητας της Συρίας, αλλά και στην ενίσχυση της διεθνούς συμμαχίας κατά του Ισλαμικού Κράτους, δηλώνουν τουρκικές στρατιωτικές πηγές.

 

Στο στόχαστρο της πολεμικής επιχείρησης βρέθηκαν 63 στόχοι του Ισλαμικού Κράτους στα βόρεια της Συρίας, που εβλήθησαν με πυρά πυροβολικού 224 φορές, αναφέρουν τουρκικές στρατιωτικές πηγές.

 


Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 231 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα