ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 11:30:43π.μ.
06
Μαρτίου

Τουρκικός Τύπος: «Οι τρομοκράτες του PKK στη Συρία ανεμίζουν τώρα και ρωσική σημαία»

Κατηγορία Νέα από τον κόσμο

«Οι τρομοκράτες του PKK / PYD που τους έχουμε δει να ανεμίζουν τη σημαία των ΗΠΑ, παρατηρήθηκαν πρόσφατα να φέρουν τη ρωσική σημαία. Στις βίαιες πράξεις φέρουν τις σημαίες των δύο χωρών, καθώς φαίνεται να δείχνουν τη σιωπηλή υποστήριξή τους, στους τρομοκράτες του PKK /PYD στη Συρία», σημειώνει η τουρκική «Γενί Σαφάκ» στην αγγλική της έκδοση.

Οι μονάδες του κουρδικού εργατικού κόμματος (PKK) και του κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης (PYD), ετοιμάζονται να αφήσουν την πόλη Μανμπίτς στη βόρεια Συρία στις δυνάμεις του Μπασάρ αλ Άσαντ, σε μια υπολογισμένη κίνηση εναντίον της Τουρκίας.

 

Ο τουρκικός στρατός ετοιμάζεται να ξεκινήσει επίθεση στην Μανμπίτς εναντίον των στοιχείων του PKK /PYD στην πόλη, μετά την εκκαθάριση της Αλ Μπαμπ από τους τρομοκράτες του Daesh, ως μέρος της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη».

 

Ο Αμερικανός πτέραρχος Στίβεν Τάουνσεντ επανέλαβε την υποστήριξη των ΗΠΑ προς τους τρομοκράτες, δηλώνοντας ότι το PKK / PYD είναι έτοιμο να πάει στον πόλεμο. Ο Τάουνσεντ είπε επίσης ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα πρέπει να είναι προσεχτικές ώστε να μην διακόψουν την προγραμματισμένη πτητική λειτουργία για τη Ράκα κατά του Daesh, σημειώνει το δημοσίευμα.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 210 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα