ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:26:22μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
01
Ιουλίου

«Αγρίεψε» το Λονδίνο για την κατάσταση στη Βόρεια Ιρλανδία

Ο βρετανός υπουργός αρμόδιος για τη Βόρεια Ιρλανδία δήλωσε ότι παραμένει πεπεισμένος ότι είναι ακόμη εφικτή μια συμφωνία για να σχηματιστεί κυβέρνηση συμμαχίας στην επαρχία,

αλλά διεμήνυσε ότι το σημερινό αδιέξοδο δεν μπορεί να παραταθεί.Ο βρετανός υπουργός αρμόδιος για τη Βόρεια Ιρλανδία δήλωσε ότι παραμένει πεπεισμένος ότι είναι ακόμη εφικτή μια συμφωνία για να σχηματιστεί κυβέρνηση συμμαχίας στην επαρχία, αλλά διεμήνυσε ότι το σημερινό αδιέξοδο δεν μπορεί να παραταθεί.


Η Βρετανία έδωσε στους βορειοϊρλανδούς πολιτικούς μερικές ημέρες ακόμη να διαπραγματευθούν μετά την αθέτηση της προθεσμίας της Πέμπτης για να καταλήξουν σε συμφωνία και ο Τζέιμς Μπρόκενσαϊρ δήλωσε ότι θα μιλήσει στη Βουλή των Κοινοτήτων τη Δευτέρα για τα «πιθανά επόμενα βήματα».


«Συνεχίζω να είμαι της γνώμης ότι (μια συμφωνία) συνεχίζει να είναι εφικτή αλλά (...) για μια παρατεταμένη περίοδο, στη Βόρεια Ιρλανδία δεν έχουμε πολιτικούς που λαμβάνουν αποφάσεις. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ», δήλωσε ο Μπρόκενσαϊρ στη δημόσια βρετανική ραδιοφωνία, το δίκτυο BBC.

 

 


πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 267 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα