ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 11:30:18π.μ.
08
Απριλίου

Αντιπρόεδρος SPD: «Θετική η εκλογή του Μ.Σουλτς για την Ελλάδα»

Αν ο Μάρτιν Σουλτς κερδίσει στις γερμανικές εκλογές, αυτή θα είναι μία θετική εξέλιξη για την Ελλάδα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του SPD.

Απαντώντας σε ερώτηση για το αν θα ήταν θετική για την Ελλάδα η εκλογή του Μάρτιν Σουλτς, ο Τόρστεν Σάφερ- Γκούμπελ είπε σε εκδήλωση που έγινε στην Αθήνα: «Θα είναι καλύτερα. Θα είναι δύσκολος ο δρόμος αλλά θα τα καταφέρουμε. Δεν πρέπει να καταστρέψει την Ευρώπη η λιτότητα».

 

Μιλώντας για το μέλλον της Ευρώπης υποστήριξε ότι «η Γερμανία μπορεί να προοδεύσει μόνο αν προοδεύσει η Ευρώπη και μέσα σε αυτή βρίσκεται και η Ελλάδα. Στην Ευρώπη ο ένας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τον άλλο. Αν εκλεγούν τα Σοσιαλδημοκρατικά κόμματα σε Γερμανία και Γαλλία τότε μπορούμε να προχωρήσουμε μπροστά».

 

Ακόμη, σύμφωνα με το ΑΠΕ, μίλησε για το επιτυχημένο project της Ενωμένης Ευρώπης, το οποίο είναι συνδεδεμένο με την ειρήνη και την ευμάρεια και τόνισε ότι «η δεύτερη υπόσχεση, η ευμάρεια έχει καταρρεύσει και αυτό γιατί δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την οικονομική κρίση, δεν βρήκαμε κοινή απάντηση στο πρόβλημα».

 

«Τα θέματα στα οποία θα πρέπει να δώσουμε βαρύτητα είναι η κοινωνική συνοχή και οι εργασιακές σχέσεις» είπε ο αντιπρόεδρος του SPD και πρόσθεσε «για μας ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο της Ευρώπης και όχι οι αγορές. Χρειαζόμαστε περισσότερη ισότητα και όχι ανισότητα».

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 250 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα