ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 5:30:54π.μ.
26
Μαρτίου

Επίθεση στο Λονδίνο: Μόνος και με άγνωστο κίνητρο ενήργησε ο δράστης

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα στο Λονδίνο προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια της επίθεσης προ ημερών στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα οι αστυνομικοί της Σκότλαντ Γιάρντ οδηγούνται στο συμπέρασμα πως ο δράστης ενήργησε μόνος του, χωρίς ωστόσο να έχουν προς το παρόν εξακριβωθεί τα κίνητρά του.

 

Ο αναπληρωτής βοηθός διοικητής της Μητροπολιτικής Αστυνομίας Νίλ Μπασού είπε στη νεότερη ενημέρωση το βράδυ του Σαββάτου ότι το κίνητρο του 52χρονου Χαλίντ Μασούντ ίσως να μην εξακριβωθεί ποτέ.

 

«Πρέπει όλοι να αποδεχθούμε ότι υπάρχει μια πιθανότητα πως δε θα καταλάβουμε ποτέ γιατί το έκανε αυτό», ανέφερε ο Μπασού.

 

Κατά τα λεγόμενά του, η επίθεση διήρκησε μόλις 82 δευτερόλεπτα. Στο μεταξύ από την επιχείρηση στην περιοχή του Μπέρμιγχαμ, κατά την οποία συνελήφθησαν 11 άτομα, υπό κράτηση παραμένει πλέον μόνο ένας 58χρονος.

 

πηγή:zougla.gr

Διαβάστηκε 242 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα