ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 12:23:52μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
17
Νοεμβρίου

Επίθεση στο Παρίσι: Πρόκληση για την πρόκληση από το Charlie Hebdo

Κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο το εξώφυλλο του περιοδικού Charlie Hebdo αυτής της εβδομάδας, το οποίο και έχει θέμα τις επιθέσεις των Τζιχαντιστών στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

Ένα εξώφυλλο που αν μη τι άλλο, προκαλεί κάποιου είδους μούδιασμα με τον τρόπο που αντιμετωπίζει ένα γεγονός που προκάλεσε το θάνατο 129 ανθρώπων.

 

Το εξώφυλλο παρουσιάζει έναν Γάλλο τρυπημένο σε όλο του το σώμα από σφαίρες να πίνει σαμπάνια και εκείνη να τρέχει από αυτές. "Έχουν τα όπλα! Εμείς τους δουλεύουμε. Έχουμε τη σαμπάνια". Οι επιλογές πολύνεκρων γεγονότων για σάτιρα είναι από μόνη της ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους με μια σφαίρα την ώρα που περπατούσαν στο δρόμο ή παρακολουθούσαν μια συναυλία.

 

Λεζάντα 1:"Οι κίνδυνοι της ρώσικης Low Cost. Έπρεπε να έχω πάρει την Air Cocaine"


Λεζάντα 2: «Ντάες (Ισλαμικκό Κράτος στη Συρία): η ρωσική πολεμική αεροπορία εντείνει τους βομβαρδισμούς της».

 

Δεν έχει περάσει άλλωστε πολύς καιρός από το εξώφυλλο του ίδιου περιοδικού, που σατίριζε με ωμό τρόπο το δυστύχημα του ρωσικού Airbus, κάνοντας χιούμορ με τις εταιρίες low cost, όταν μάλιστα όπως αποδείχτηκε η πτώση του οφείλεται πιθανότατα σε έκρηξη βόμβας.

 

 

πηγή: news247.gr

Διαβάστηκε 209 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα