ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 4:21:22π.μ.
03
Σεπτεμβρίου

Hephaestus Wien – Η ιστοσελίδα που από όνειρο έγινε πραγματικότητα και εξελίσσεται συνεχώς, κάνοντας την καρδιά της Ελληνικής και Κυπριακής Ομογένειας να “χτυπά” δυνατά παγκόσμια και διαδικτυακά.

Dimitris Lazarou

 

Με όχημα τη παγκόσμια δύναμη του διαδικτύου, ένα όνειρο του Georg Gstrein, με καταβολές από Ελλάδα, έγινε πραγματικότητα με τη δημιουργία της ομογενειακής ιστοσελίδας https://hephaestuswien.com/


Από τότε, η καρδιά της Ελληνικής και Κυπριακής Ομογένειας “χτυπά” παγκόσμια και διαδικτυακά, σε διαφορετικές γλώσσες από την καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη της Αυστρίας.

 

Η επιτυχία της ιστοσελίδας ήταν και είναι μεγάλη, καταφέρνοντας, καθημερινά να υποδέχεται τουλάχιστον 11.000 διαδικτυακούς επισκέπτες και να τους ενημερώνει, τόσο για την Ελληνική, όσο και για την παγκόσμια επικαιρότητα, έχοντας πάντα στο επίκεντρο θέματα που αφορούν τους Έλληνες και Κύπριους ομογενείς.

 

Αποδεδειγμένα και με σύμμαχο ένα ακόμη όνειρο που οργανώθηκε και εξελίχθηκε σε μια ραδιοφωνική, διαδικτυακή συχνότητα της Ομογένειας, το Hephaestus Radio, η ιστοσελίδα και το ραδιόφωνο κατορθώνουν να έχουν απήχηση σε 165 χώρες της Γης.


Οι συνεργάτες τόσο της ιστοσελίδας όσο και του ραδιοφώνου φροντίζουν τόσο με τα άρθρα τους, όσο και με τις εκπομπές τους να είναι η ΦΩΝΗ της Ελληνικής και Κυπριακής Ομογένειας, ισχυροποιώντας την παρουσία της σε όλο τον κόσμο.

 

Σεβόμενος τόσο τους διαδικτυακούς επισκέπτες της ιστοσελίδας Hephaestus Wien και τους αντίστοιχους διαδικτυακούς ακροατές του Hephaestus Radio και συνεχίζοντας να “χτίζει” το όνειρο του, ο Georg Gstrein φρόντισε να αποκτήσει η ιστοσελίδα https://hephaestuswien.com/ νέα μορφή και σύγχρονη παρουσίαση, ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά και βάζοντας τα θεμέλια προσέλκυσης ακόμη περισσότερων επισκεπτών και την ανέλιξη της σε υψηλότερες θέσεις επισκεψιμότητας στην παγκόσμια κατάταξη.

 

Η καρδιά λοιπόν της Ελληνικής και Κυπριακής ομογένειας έρχεται με διαδικτυακές ταχύτητες από την καρδιά της Ευρώπης, τη Βιέννη, να κατακτήσει όλο τον κόσμο, γιατί η Ελλάδα και η Κύπρος είναι αυτό ακριβώς για τους Ομογενείς: Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ!!!
ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ με μια περιήγηση στη νέα, σύγχρονη μορφή της ιστοσελίδας https://hephaestuswien.com/

Διαβάστηκε 699 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα