ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 31 Οκτωμβρίου 2020 - 10:03:04μ.μ.

banner468x60

28
Μαρτίου

«Η Ιταλία μας εκβιάζει για το μεταναστευτικό»

«Η Ιταλία μας εξεβίασε και συνεχίζει να μας εκβιάζει, ασκώντας μας πολιτική πίεση, όπως και στις υπόλοιπες χώρες της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ουγγρικής κυβέρνησης Ζόλταν Κόβακς, σε συνομιλία που είχε στην Ρώμη με εκπροσώπους ιταλικών μέσων ενημέρωσης.

Η ευθεία αναφορά του, είναι στο μεταναστευτικό και στην ευρωπαϊκή απόφαση για μετεγκατάσταση μεταναστών και προσφύγων, όπως και στην απειλή που άσκησε πέρυσι η Ιταλία, να κάνει χρήση του δικαιώματος της αρνησικυρίας. «Η κυβέρνηση του Ματέο Ρέντσι μας έδινε μαθήματα για το πώς εφαρμόζονται οι κανόνες και ο σεβασμός των αξιών της Ένωσης», πρόσθεσε ο Κόβακς, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

 

«Τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει, οι πολιτικές πιέσεις συνεχίζονται και τώρα, αλλά αυτός δεν είναι ο σωστός δρόμος», κατέληξε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Βίκτορ Όρμπαν.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 146 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα