ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 3:13:06μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
30
Ιανουαρίου

Κατά του διατάγματος Τραμπ ο αυστριακός ΥΠΕΞ

Το διάταγμα του νέου Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, με το οποίο απαγορεύεται η είσοδος στις ΗΠΑ σε πολίτες επτά μουσουλμανικών χωρών, καταδικάζει με κάθε σαφήνεια σε δηλώσεις του στην αυστριακή εφημερίδα Kronen Zeitung ο Αυστριακός υπ. Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης Σεμπάστιαν Κουρτς.

«Καταδικάζω αυτή τη γενική απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ. Η δικαιολογημένη στράτευση εναντίον της τρομοκρατίας και του ισλαμισμού δεν επιτρέπεται να οδηγήσει στο να θεωρηθούν γενικά ύποπτες θρησκευτικές κοινότητες και ολόκληρες χώρες», τονίζει χαρακτηριστικά ο Σεμπάστιαν Κουρτς, του συγκυβερνώντος με τους Σοσιαλδημοκράτες συντηρητικού Λαϊκού Κόμματος.

 

«Για αυτόν τον λόγο βρισκόμαστε ήδη σε επαφή με την αμερικάνικη πρεσβεία στη Βιέννη και θα υποστηρίξουμε τα δικαιώματα των Αυστριακών πολιτών που θίγονται από αυτά τα μέτρα», προσθέτει στις δηλώσεις του ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών και Ενσωμάτωσης.

 

Σύμφωνα με την Kronen Zeitung, στην Αυστρία το διάταγμα του Ντόναλντ Τραμπ θα μπορούσε να αφορά πολίτες με διπλή υπηκοότητα. Ο αριθμός των Αυστριακών οι οποίοι έχουν ιρανικές ρίζες, ανέρχεται μεταξύ 30.000 και 35.000.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα