ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 6:14:24π.μ.

banner468x60

25
Νοεμβρίου

Ντ. Τουσκ: «Η ΕΕ δεν θα αφήσει την Ουκρανία μόνη της»

Η ΕΕ δεν θα αφήσει την Ουκρανία μόνη της, δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Ουκρανίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ δήλωσε σήμερα πως αναμένει η Ευρωπαϊκή Ένωση να συμφωνήσει στην παράταση των κυρώσεων σε βάρος της Ρωσίας στα μέσα του Δεκεμβρίου, όταν θα διεξαχθεί η επόμενη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ.

 

Η ΕΕ δεν θα αφήσει την Ουκρανία μόνη της, δήλωσε ο Ντόναλντ Τουσκ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά τη σύνοδο κορυφής ΕΕ-Ουκρανίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις Βρυξέλλες.

 

Παράλληλα, αναφέρθηκε στις προσπάθειες που καταβάλλονται από τις ουκρανικές αρχές και τον πρόεδρο της χώρας, Πέτρο Ποροσένκο, όσον αφορά την εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων.

 

Κάθε επιτυχία που θα σημειώνει η Ουκρανία θα είναι μια επιτυχία της Ευρώπης, ανέφερε ο κ. Τουσκ.

 

O Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κατέληξε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διατηρήσει τις κυρώσεις προς τη Ρωσία μέχρι την πλήρη εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 146 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα