ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 8:18:04μ.μ.
16
Μαΐου

Ολλανδία: Κατέρρευσαν οι συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού

Οι συνομιλίες για τον σχηματισμό κυβέρνησης συνασπισμού στην Ολλανδία κατέρρευσαν, όπως έγινε γνωστό σήμερα από την αξιωματούχο που επιβλέπει την εξέλιξη των συζητήσεων μεταξύ του συντηρητικού κόμματος του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε και άλλων τριών κομμάτων.

Η Έντιτ Σχίπερς είπε σε δημοσιογράφους ότι τα κόμματα που συμμετείχαν στις διαπραγματεύσεις δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν στο θέμα της μεταναστευτικής πολιτικής, ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που βρέθηκε στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας ενόψει των εκλογών της 15ης Μαρτίου.

 

Η ίδια ανέφερε ότι θα καταθέσει τη σχετική έκθεση για την αποτυχία των συνομιλιών στο κοινοβούλιο όσο το δυνατόν συντομότερα.

 

Το κόμμα του Ρούτε, το μεγαλύτερο στο κοινοβούλιο, πρέπει τώρα να εξετάσει εάν είναι δυνατό να συγκροτήσει μια εναλλακτική κυβέρνηση συνασπισμού με άλλα κόμματα στη σύνθεσή της.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 275 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα