ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 - 8:07:54π.μ.

banner468x60

23
Μαρτίου

Ρέντσι: Λάβαμε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας

«Λάβαμε όλα τα αναγκαία μέτρα ασφαλείας, όπως και όλοι οι εταίροι μας, έστω και αν δεν προκύπτουν συγκεκριμένες απειλές κατά της χώρας μας», δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι, σχετικά με την αύξηση του επιπέδου επιφυλακής σε όλη την Ευρώπη μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών.

Ο Ρέντσι συναντά τους εκπροσώπους των ιταλικών κομμάτων στην βουλή και στην γερουσία, για μια σε βάθος συζήτηση σχετικά με την ασφάλεια και την απειλή της τρομοκρατίας.

 

«Πρέπει να διαθέσουμε συγκεκριμένα ποσά για τις αστικές περιοχές. Χρειάζεται μια τεράστια επένδυση σε πολιτισμό -μια κοινωνική επένδυση- σε όλες τις απόκεντρες περιοχές των πόλεών μας», συμπλήρωσε ο επικεφαλής της κυβέρνησης της Ρώμης.

 

«Συνεχίζω να πιστεύω ότι για να ηττηθούν οι απειλές οι οποίες γεννήθηκαν και αναπτύχθηκαν στην Ευρώπη, βασικό ρόλο πρέπει να παίξει η παράμετρος της παιδείας», υπογράμμισε ο Ιταλός κεντροαριστερός πρωθυπουργός.

 

Σύμφωνα με τον Ματτέο Ρέντσι, τέλος, πρέπει να καταβληθεί ουσιαστική προσπάθεια σε ό,τι αφορά των συντονισμό των ευρωπαϊκών μυστικών υπηρεσιών, να αξιοποιηθεί η Europol και να δημιουργηθεί μια κοινή, ευρωπαϊκή δομή ασφάλειας.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 121 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα