ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 12:43:00μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
29
Μαΐου

Σήμα κινδύνου για τις επιθέσεις κατά προσφύγων από τον γερμανό υπ. Εσωτερικών

Για «μερική αποβλάκωση της κοινωνίας» έκανε λόγο ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας, εκφράζοντας ανησυχία για την αύξηση των επιθέσεων κατά των προσφύγων στη χώρα από την αρχή του έτους.

«Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί περισσότερο τους πρώτους μήνες του 2016», δήλωσε ο Τόμας ντε Μεζιέρ σε συνέντευξή του στις εφημερίδες του ομίλου Funke.

 

Από τον Ιανουάριο, το υπουργείο του έχει καταγράψει περισσότερες από 1.100 εγκληματικές πράξεις κατά προσφύγων, 449 κατά κέντρων φιλοξενίας και 654 κατά ανθρώπων εκτός των κέντρων.

 

Η προσφυγική κρίση «έδρασε ως επιταχυντής», διευκολύνοντας ορισμένους να περάσουν στην πράξη, είπε ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών.

 

Το 2015, στη Γερμανία καταγράφηκαν περί τις 1.000 επιθέσεις κατά κέντρων στέγασης προσφύγων, που αποδίδονται στην άκρα δεξιά. Πρόκειται για αύξηση κατά 427%, ανάλογη με την εισροή προσφύγων στη χώρα.

 

Από την αρχή του έτους, οι αφίξεις προσφύγων στη Γερμανία έχουν μειωθεί λόγω του σφραγίσματος των συνόρων κατά μήκος του βαλκανικού διαδρόμου.

 

 

Πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 182 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα