ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:00:50μ.μ.
23
Μαΐου

Τρομοκρατικό χτύπημα με τουλάχιστον 19 νεκρούς στο Μάντσεστερ

Το δικό της «Μπατακλάν» φαίνεται πως ζει εδώ και λίγες ώρες η Βρετανία μετά την βομβιστική επίθεση που έγινε στο Manchester Arena λίγα λεπτά μετά το τέλος της συναυλίας της γνωστής αμερικανίδας ποπ τραγουδίστριας Αριανα Γκράντε.

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας του Μάντσεστερ μέχρι και αυτή την ώρα έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος 19 ατόμων, ενώ 50 ακόμα άνθρωποι έχουν τραυματιστεί κάποιοι εκ των οποίων σοβαρά. Παράλληλα, η αστυνομία εκτιμά πως πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα και ως τέτοιο αντιμετωπίζει το περιστατικό.

 

Την ίδια ώρα, αμερικανοί αξιωματούχοι αλλά και στελέχη των βρετανικών μυστικών υπηρεσίων, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, θεωρούν πως πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας και σημειώνουν πως το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για έργο καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε την ώρα που ο κόσμος έβγαινε από τον συναυλιακό χώρο.


Το πρώτο βίντεο από την έκρηξη στο Μάντσεστερ

 

Το πρώτο βίντεο από την φονική έκρηξη στο Manchester Arena κάνει εδώ και λίγη ώρα τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο προέρχεται από μια κάμερα που είναι τοποθετημένη σε ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε κοντινό σημείο.

 

Στο 8ο δευτερόλεπτο του βίντεο ακούγεται η έκρηξη η οποία μοιάζει να είναι εξαιρετικά δυνατή αν αναλογιστεί κανείς την απόσταση, ενώ στα αριστερά της οθόνης θα δείτε και την λάμψη απο την έκρηξη.

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 230 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα