ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 10:04:06π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
21
Ιουνίου

Ανδρας που συνελήφθη σε ομιλία του Τραμπ λέει ότι πήγε εκεί για να τον σκοτώσει -Προσπάθησε να αρπάξει όπλο αστυνομικού

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Εναν άνδρα που, κατά ομολογία του, είχε σκοπό να σκοτώσει τον Ντόναλντ Τραμπ, συνέλαβε η αστυνομία.

Ο Μάικλ Στίβεν Στάντφορντ συνελήφθη σε προεκλογική συγκέντρωση του Τραμπ, στο Λας Βέγκας και παραδέχθηκε ότι προσπάθησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού προκειμένου να σκοτώσει τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

 

Σύμφωνα με τα έγγραφα που κατατέθηκαν στο δικαστήριο της Νεβάδα τη Δευτέρα, ο 19χρονος κατηγορείται για πράξη βίας. Στην αναφορά του ομοσπονδιακού πράκτορα Σβερκόφσκι σημειώνεται ότι ο Σάντφορντ δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πήγε οδικώς από την Καλιφόρνια στο Λας Βέγκας για να σκοτώσει τον Τραμπ και ότι την προηγούμενη ημέρα επισκέφθηκε ένα σκοπευτήριο, προκειμένου να μάθει να πυροβολεί.

 

Στη συνέχεια, πήγε στη συγκέντρωση του Τραμπ και πλησίασε έναν αστυνομικό, λέγοντας ότι ήθελε ένα αυτόγραφο του υποψήφιου. Σύμφωνα με την αναφορά- όπως γράφει το Associated Press-ο νεαρός άνδρας συνελήφθη όταν άρπαξε τη λαβή του όπλου του αστυνομικού, προσπαθώντας να το αποσπάσει.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 309 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα