ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 - 11:38:05π.μ.
15
Μαρτίου

Αποσύρθηκε από το ΔΣ της Microsoft ο Μπιλ Γκέιτς

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Την απόφαση να αποσυρθεί από το ΔΣ της Microsoft και να αφοσιωθεί στις φιλανθρωπικές του δράσεις πήρε ο Μπιλ Γκέιτς, με αφορμή την παγκόσμια έξαρση του κορονοϊού.

Πάντως, δεν θα μείνει πολύ μακριά από την εταιρεία που ίδρυσε το 1975, καθώς θα διατηρήσει χρέη «τεχνολογικού συμβούλου» δίπλα στον τωρινό CEO της Microsoft, Satya Nadella.

 

«Όσον αφορά τη Microsoft, η απόσυρσή μου από το συμβούλιο δε σημαίνει πως απομακρύνομαι από την εταιρία. Η Microsoft θα είναι πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου και θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τον Satya και την τεχνική ηγεσία για να τους βοηθήσω να διαμορφώσουν το όραμα και να πετύχουν τους αισιόδοξους στόχους της εταιρίας», δήλωσε για το θέμα ο Μπιλ Γκέιτς.

  

Από την πλευρά του ο Satya Nadella σημείωσε τα εξής: «Το συμβούλιο επωφελήθηκε από την ηγεσία του Bill και το όραμά του. Και η Microsoft θα συνεχίσει να επωφελείται από το συνεχές πάθος του και τις συμβουλές του για να προωθήσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Είμαι ευγνώμων για τη φιλία του Bill και ανυπομονώ να συνεχίσω να εργάζομαι δίπλα του για να υλοποιήσουμε την αποστολή μας να βοηθήσουμε κάθε άνθρωπο και οργανισμό στον πλανήτη να πετύχουν περισσότερα».

 

Να σημειωθεί ότι το Bill & Melinda Gates Foundation έχει δεσμεύσει $100 εκατομμύρια στη μάχη ενάντια του COVID-19, ενώ συνεργάζεται και με τις Mastercard και Wellcome για την επιτάχυνση των projects εύρεσης θεραπειών.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 518 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα