ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 12:39:01π.μ.
09
Νοεμβρίου

Ο Ντ.Τραμπ κερδίζει και την Πενσιλβάνια και γίνεται πρόεδρος - Τρίτη στη Γιούτα η Κλίντον

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο Ντόναλντ Τράμπ κερδίζει και την Πολιτεία της Πενσιλβάνιας και με τους εκλέκτορες που αυτή βγάζει φθάνει τους 264 συνολικά. Του απομένουν δηλαδή μόλις 6 εκλέκτορες και να σφραγίσει τη νίκη του.

Με λίγα λόγια, οι δύο υποψήφιοι δίνουν μια μάχη στήθος με στήθος, με φόντο την διαδοχή του Μπαράκ Ομπάμα στο Οβάλ Γραφείο, μετά από μια ημέρα και μια νύχτα γεμάτη ανατροπές και τους Αμερικανούς πολίτες να συρρέουν μαζικά στις κάλπες.



Το newsit.gr μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις, exit poll, αποτελέσματα, εκτιμήσεις και δηλώσεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού σε συνεχή ροή.



Κέρδισε και την Πενσιλβάνια των 20 εκλεκτόρων ο Ντόναλντ Τραμπ. Πλέον του λείπουν μόλις 6 για να ανακηρυχθεί και επίσημα νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ.



Με καταμετρημένο το 42% των ψήφων, ο Ντόναλντ Τραμπ 'κλειδώνει" και τη νίκη στη Γιούτα, αφήνοντας τη Χίλαρι Κλίντον στην τρίτη θέση! Ο ρεπουμπλικάνος υποψήφιος λαμβάνει 51,4%, έναντι 20,4% της Χίλαρι Κλίντον και ο ΜακΜούλιν είναι δεύτερος με 23,3%.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 190 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα