ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 - 2:01:14μ.μ.

banner468x60

03
Νοεμβρίου

Η Χ.Κλίντον βλέπει ότι χάνει και ζητάει από το FBI να δημοσιοποιήσει στοιχεία για πιθανούς δεσμούς Τράμπ-Ρωσίας

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Το επιτελείο της Χίλαρι Κλίντον βλέποντας πώς η διαφορά με τον Ντόναλντ Τράμπ έχει εξανεμιστεί και κινδυνεύει σοβαρά να χάσει την προεδρία των ΗΠΑ ζήτησε από το FBI να προχωρήσει στη δημοσιοποίηση των στοιχείων που έχει συλλέξει για τους πιθανούς δεσμούς μεταξύ του προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων, και της Ρωσίας.

Παράλληλα, χαρακτήρισε «μη δίκαιη» τη δημοσιοποίηση της έρευνας που διεξάγει το FBI, σχετικά με τη διαχείριση των ηλεκτρονικών μηνυμάτων της Χίλαρι Κλίντον, ενώ την ίδια στιγμή, δε δημοσιοποιούνται στοιχεία για τις ενδεχόμενες σχέσεις του προεδρικού υποψηφίου των Ρεπουμπλικάνων με τη Ρωσία.

 

Το FBI διεξήγαγε προκαταρκτική έρευνα τους προηγούμενες μήνες αναφορικά με τις καταγγελίες ότι ο Τραμπ ή οι άνθρωποι του έχουν σχέσεις με Ρώσους πολίτες ή επιχειρήσεις που προκαλούν ερωτηματικά. Ωστόσο, από την έρευνα αυτή δεν εντοπίστηκαν στοιχεία τα οποία να δικαιολογούν την έναρξη πλήρους έρευνας γύρω από το ζήτημα αυτό, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν καλά την υπόθεση. Το FBI τηρεί στάση σιωπής και δεν έχει συζητήσει δημόσια την έρευνα αυτή.

 

Από την πλευρά της, η Χίλαρι Κλίντον διαβεβαιώνει ότι το FBI δε θα βρει τίποτα που να είναι επιλήψιμο στη νέα έρευνα που διεξάγει για το χειρισμό των ηλεκτρονικών της μηνυμάτων από ιδιωτικό διαμετακομιστή, την περίοδο που ασκούσε τα καθήκοντα της υπουργού των Εξωτερικών των ΗΠΑ.

 

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι έρευνα αυτή θα διαρκέσει για χρόνια, ενώ στην περίπτωση προεδρικής εκλογής της Κλίντον, θα επισκιάσει την άσκηση των προεδρικών καθηκόντων της, όπως υποστηρίζει ο ίδιος.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 119 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα