ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 5:37:49μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
01
Ιουλίου

«Η ψυχική υγεία του Τραμπ δεν είναι καλή, έχει μία άρρωστη εμμονή με την εκπομπή μας»

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής «Morning Joe» του τηλεοπτικού δικτύου MSNBC, Τζο Σκάρμπορο, και Μίκα Μπρεζίνσκι έθεσαν σήμερα υπό αμφισβήτηση την ψυχική υγεία του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ

και τον κατηγόρησαν ότι επιχειρεί να τους εκβιάσει για την δυσμενή κριτική τους προς την διακυβέρνησή του.

 

Χθες Πέμπτη, ο πρόεδρος Τραμπ σε μια νέα φραστική επίθεση που εξαπέλυσε μέσω Twitter χαρακτήρισε την Μπρεζίνσκι «Τρελή Μίκα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης», λέγοντας πως «αιμοραγγούσε σοβαρά από ένα λίφτινγκ» όταν είχε επισκεφτεί ένα γκολφ κλαμπ ιδιοκτησίας του την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και «ψυχοπαθή Τζο» τον Σκάρμπορο.

 

Όπως μετέδωσε το Reuters, oι δύο παρουσιαστές απάντησαν σήμερα με άρθρο τους στην Washington Post.

 

«Φέτος, ανώτατα μέλη του προσωπικού του Λευκού Οίκου μας προειδοποίησαν ότι η ταμπλόιντ εφημερίδα National Enquirer σχεδίαζε να δημοσιεύσει ένα αρνητικό άρθρο για μας εκτός και αν παρακαλούσαμε τον πρόεδρο για να μην το δημοσιεύσουν. Αγνοήσαμε τις απελπισμένες εκκλήσεις τους», έγραψαν οι Μπρεζίνσκι και Σκάρμπορο.

 

Ο Σκάρμπορο πρόσθεσε σήμερα στην εκπομπή ότι έλαβε κλήσεις από τρεις ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους που ζητούσαν από τους δύο παρουσιαστές να καλέσουν τον Τραμπ και να του ζητήσουν συγγνώμη για τον τρόπο που καλύπτουν δημοσιογραφικά την κυβέρνησή του. Του είπαν ότι αν ζητήσει συγγνώμη, ο Τραμπ θα κανονίσει το άρθρο να μην δημοσιευτεί, υποστήριξε ο Σκάρμπορο, πρώην μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων. «Αυτό είναι εκβιασμός», δήλωσε.

 

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Τραμπ διέψευσε την κατηγορία του παρουσιαστή, δίνοντας μια διαφορετική εκδοχή για την ιστορία πίσω από την δημοσίευση του άρθρου στην σκανδαλοθηρική εβδομαδιαία εφημερίδα.

 

«Είδα την – χαμηλής τηλεθέασης - εκπομπή MorningJoe για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό. Ψεύτικες ειδήσεις (Fake News). Με κάλεσε να σταματήσω την δημοσίευση του άρθρου του National Enquirer. Είπα όχι! Κακό σόου», έγραψε ο μεγιστάνας.

 

Δεν υπήρχε κάποιο άμεσο σχόλιο από την ταμπλόιντ εφημερίδα που στηρίζει τον Αμερικανό πρόεδρο.

 

Η Μπρεζίνσκι, δημοσιογράφος και κόρη του Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι, πρώην συμβούλου εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, είπε στην πρωινή εκπομπή ότι η κύρια ανησυχία της είναι πως μια τέτοια συμπεριφορά του προέδρου επηρεάζει την χώρα.

 

Στο άρθρο τους στην Post οι δύο παρουσιαστές χαρακτήρισαν τον Τραμπ ψυχικά ανισόρροπο, τονίζοντας πως έχει μια «άρρωστη εμμονή» με την τηλεοπτική τους εκπομπή, κάνοντας λόγο για την συνεχή, όπως την χαρακτήρισαν, κακομεταχείριση των γυναικών από τον Αμερικανό πρόεδρο.

 

Οι δύο παρουσιαστές, στο άρθρο τους τόνισαν ότι «θα είναι καλύτερο για τις ΗΠΑ και για τον υπόλοιπο κόσμο αν ο Τραμπ αφήσει την 60ιντσών τηλεόραση του συνδεμένη στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox & Friends».

 

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 397 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα