Εκτύπωση αυτής της σελίδας
12
Δεκεμβρίου

ΗΠΑ: Ο Ρικ Πέρι βασικός υποψήφιος για υπουργός Ενέργειας - Ποιοι είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο πρώην κυβερνήτης του Τέξας και γνωστός για τις διασυνδέσεις του με μεγάλους πετρελαϊκούς κολοσσούς, Ρικ Πέρι, εμφανίζεται ως ο βασικός υποψήφιος, ανάμεσα σε τέσσερα άτομα, να αναλάβει το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Ενέργειας των ΗΠΑ, μετά από επιλογή του εκλεγμένου προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του Ρεπουμπλικανού πολιτικού και επιχειρηματία, ανάμεσα στους υποψήφιους είναι δύο Δημοκρατικοί και πιο συγκεκριμένα ο Χέιτι Χέτκαμπ από τη Βόρεια Ντακότα και ο Τζόε Μάντσιν, από τη Δυτική Βιρτζινία. Την τετράδα των υποψηφίων συμπληρώνει ο Ρέι Γουόσμπορν, ένας επενδυτής από το Ντάλας και πρώην πρόεδρος της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Κομητείας.

 

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, αν όντως ο Ντόναλντ Τραμπ επιλέξει έναν από τους τέσσερις προαναφερθέντες υποψήφιους, θα σπάσει μία παράδοση πολλών ετών, βάσει της οποίας το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο αναλάμβανε κάποιος με επιστημονική ιδιότητα.

 

Είναι προφανές πως προτεραιότητα του Ρεπουμπλικανού εκλεγμένου προέδρου δεν αποτελεί η διάσωση του περιβάλλοντος, αλλά οι επενδύσεις και η αξιοποίηση των πηγών ενέργειας.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 180 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)