ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 11:00:53μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
15
Ιανουαρίου

Η αμερικανική θυγατρική του ομίλου ειδήσεων Αλ Τζαζίρα

που εδρεύει στο Κατάρ (Al Jazeera America) πρόκειται να κλείσει έπειτα από λειτουργία τριών ετών και τα «θριαμβευτικά» εγκαίνια το 2013 που έτυχαν μεγάλης προβολής στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Το καλωδιακό δίκτυο των ΗΠΑ θα πάψει να λειτουργεί μέχρι τις 30 Απριλίου, ανακοίνωσε ο όμιλος, αναφερόμενος σε οικονομικές προκλήσεις στην αμερικανική αγορά των μέσων ενημέρωσης.

 

Το Αλ Τζαζίρα αγόρασε την εταιρεία καλωδιακής τηλεόρασης Current TV από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Αλ Γκορ και τον συνεργάτη του Τζόελ Χάιατ, ανοίγοντας το αμερικανικό παράρτημά του, με 500 εκατομμύρια δολάρια.

 

Οι δυσκολίες όμως άρχισαν αμέσως, καθώς οι διανομείς της νέας εταιρείας, όπως οι Time Warner και η AT&T, ισχυρίστηκαν ότι τα συμβόλαιά τους είχαν υπογραφεί με την Current TV και όχι με το Αλ Τζαζίρα.

 

Ο όμιλος ανέφερε ότι θα επεκτείνει τις υπάρχουσες διεθνείς ψηφιακές υπηρεσίες στις ΗΠΑ, καθώς οι καταναλωτές απομακρύνονται από τα παραδοσιακά μέσα και στρέφονται για την ενημέρωσή τους προς τις κινητές συσκευές, όπως τα smartphones και τα τάμπλετ.

 

 

 

πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 179 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα