ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 27 Οκτωμβρίου 2020 - 6:47:01μ.μ.

banner468x60

06
Ιουνίου

Κόντρα στον Τραμπ ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια υπέγραψε σύμφωνο συνεργασίας για το κλίμα με την Κίνα

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Η κυβέρνηση της Καλιφόρνια ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεργαστεί με το υπουργείο Επιστημών της Κίνας για να δημιουργήσει τεχνολογίες καθαρής ενέργειας και να εξερευνήσει

άλλες εμπορικές και επενδυτικές ευκαιρίες που θα επηρεάζουν θετικά το κλίμα.

 

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ιδρύσουν τη Συνεργασία για Καθαρή Τεχνολογία ώστε να προωθήσουν την καινοτομία και την εμπορευσιμότητα σε κλάδους όπως η δέσμευση και αποθήκευση του άνθρακα, καθώς και σε προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής που θα μπορέσει να βοηθήσει στη μείωση της έκλυσης αερίων ρύπων.

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι αποσύρει τις Ηνωμένες Πολιτείες από τη διεθνή συμφωνία που υπογράφηκε στο Παρίσι το 2015 για την κλιματική αλλαγή, πράξη που ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Τζέρι Μπράουν, ο οποίος επισκέπτεται την Κίνα αυτή την εβδομάδα, χαρακτήρισε ως «παραφροσύνη».

 

Οι κοινές δεσμεύσεις της Κίνας και των ΗΠΑ πριν τη συνάντηση στο Παρίσι βοήθησαν να δημιουργεί μια πολιτική ορμή που οδήγησε στην υπογραφή στο Παρίσι από 195 κράτη.

 

 


πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 181 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα