ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 2:11:34μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
12
Ιουνίου

Με τον Χίτλερ και τον Μουσολίνι συγκρίνει τον Τραμπ ο σημαντικότερος χορηγός των Ρεπουμπλικάνων

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Με φασίστες ηγέτες, όπως ο Αδόλφος Χίτλερ και ο Μπενίτο Μουσολίνι συνέκρινε η Μεγκ Ουίτμαν τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της Hewlett Packard, μια από τους σημαντικότερους χορηγούς των Ρεπουμπλικάνων, παραμένει αντίθετη με την υποψηφιότητα του επιχειρηματία για τον Λευκό Οίκο, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ και δύο πηγές.

 

Η Ουίτμαν φέρεται να έκανε αυτή την τοποθέτηση την Παρασκευή, σε εκδήλωση με οικοδεσπότη τον άλλοτε υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων Μιτ Ρόμνεϊ, όπου παράλληλα επέκρινε τον Πολ Ράιαν, τον Ρεπουμπλικάνο πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, διότι τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Τραμπ, σύμφωνα με την Washington Post.

 

Δύο πρόσωπα που συμμετείχαν στην εκδήλωση επιβεβαίωσαν μιλώντας στο Reuters ότι αυτό ήταν το περιεχόμενο της τοποθέτησης της Ουίτμαν. Η διευθύνουσα σύμβουλος της HP δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για να σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.

 

Η δισεκατομμυριούχος, η οποία υποστήριξε για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Κρις Κρίστι, κατέβαλε εντατικές προσπάθειες προκειμένου να μην κερδίσει ο Τραμπ το χρίσμα. Τον Φεβρουάριο, είχε αποκαλέσει τον υποψήφιο «ακατάλληλο» για να γίνει πρόεδρος. Έκτοτε όμως, ο Τραμπ εξασφάλισε ουσιαστικά το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων και αναμένεται να αναμετρηθεί με τη Χίλαρι Κλίντον στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 143 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα