ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 2:50:33μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
28
Οκτωβρίου

O Ντόναλντ Τραμπ αιφνιδίασε τη σύζυγό του on air

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι όλο εκπλήξεις -αιφνιδιάζει ακόμη και τη σύζυγό του Μελάνια: ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια μιας κοινής τους συνέντευξης ότι η γυναίκα του θα εκφωνήσει «δύο ή τρεις ομιλίες» ως τις προεδρικές εκλογές, κάτι για το οποίο εκείνη προφανώς δεν είχε ιδέα.

Η κυρία Τραμπ δεν έχει συμμετάσχει παρά ελάχιστα στην εκστρατεία του συζύγου της, καθώς όπως λέει προτιμά να φροντίζει τον 10χρονο γιο τους Μπάρον στη Νέα Υόρκη. Αυτό εξήγησε στη συνέντευξη που παραχώρησε το ζεύγος στο τηλεοπτικό δίκτυο ABC.

 

«Η προτεραιότητά μου είναι ο γιος μου Μπάρον, ο γιος μας Μπάρον», επέμεινε.

 

«Τον υποστηρίζω 100% και κάθε φορά που με χρειάζεται, να πάω πιθανόν (να συμμετάσχω στην εκστρατεία) μαζί του, πηγαίνω», πρόσθεσε, αναφερόμενη στον σύζυγό της.

 

Ο υποψήφιος αποκάλυψε τότε πως η Μελάνια Τραμπ «θα εκφωνήσει δύο ή τρεις ομιλίες» ως τις εκλογές, αιφνιδιάζοντάς την εμφανώς στην τηλεοπτική εκπομπή που μεταδιδόταν απευθείας. «Ω», ήταν η αντίδραση της συζύγου του.

 

«Είναι εξαιρετική όταν μιλάει. Είναι καταπληκτική ρήτορας, κι έχει συμφωνήσει να κάνει δύο ή τρεις ομιλίες, σημαντικές ομιλίες», συνέχισε ο Τραμπ. «Νομίζω ότι αυτό θα είναι σούπερ», συμπλήρωσε.

 

Η μοναδική σημαντική ομιλία που έχει εκφωνήσει μέχρι σήμερα η σύζυγος του υποψήφιου ήταν εκείνη στο συνέδριο του GOP τον Ιούλιο. Για την συγκεκριμένη ομιλία της η Τραμπ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις, επειδή μέρος της είχε αντιγραφεί σχεδόν κατά λέξη από μια ομιλία της νυν Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

 


Πηγή: zougla.gr

Διαβάστηκε 257 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα