ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 2:47:55μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
30
Σεπτεμβρίου

Ο Τζεμπ Μπους διαψεύδει ότι θα ψηφίσει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γκάρι Τζόνσον

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Ο Τζεμπ Μπους προσπάθησε να υποβαθμίσει τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και σύμφωνα με τις οποίες θα ψηφίσει τον ανεξάρτητο υποψήφιο Γκάρι Τζόνσον, τονίζοντας ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη, μεταδίδει το CNN.

Ωστόσο, ο πρώην υποψήφιος για το προεδρικό χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, επιβεβαιώνει ότι σκέφτεται να ψηφίσει τον φιλελεύθερο υποψήφιο. “Είναι μια μυστική ψηφοφορία. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη, αλλά θα το κάνω,” τόνισε η ίδια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “The New York Daily News,” ο Μπους άφησε να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει τον Τζόνσον σε εκδήλωση που είχε οργανώσει το ινστιτούτο “The Manhattan Institute” την Τετάρτη. Οι σχετικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ίδιος αστειεύτηκε, με τον “πρόεδρο Τζονσον” συνομιλώντας με έναν άντρα, ο οποίος έλεγε ότι δεν ήθελε να ψηφίσει κανέναν από τους προεδρικούς υποψηφίους, των δύο μεγάλων κομμάτων.

“Δεν το νομίζω,” δήλωσε ο πρώην κυβερνήτης της Φλόριντα, όταν ρωτήθηκε αν έγινε η κουβέντα για τον Τζόνσον, όπως περιγράφεται στο παραπάνω αναφερόμενο δημοσίευμα.

Από την άλλη μεριά, ο Μπους έχει πολλές φορές δηλώσει και το επανέλαβε και στην τελευταία (χθεσινή) δήλωσή του, ότι δε θα ψηφίσει ούτε τον Ντόναλντ Τραμπ, αλλά ούτε και τη Χίλαρι Κλίντον, αφήνοντας να εννοηθεί ότι είναι ικανοποιημένος από τη γενικότερη στάση που τηρεί έναντι της διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, στις ΗΠΑ.

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 216 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα