ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:22:58π.μ.
23
Δεκεμβρίου

Τα «γυρνάει» τώρα ο Τράμπ για τα πυρηνικά

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Η δήλωση του εκλεγμένου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ με την οποία κάλεσε να επεκταθεί το πυρηνικό οπλοστάσιο των ΗΠΑ αναφερόταν στην ανάγκη αποτροπής διάδοσης πυρηνικών όπλων σε ασταθείς χώρες ή σε τρομοκρατικές οργανώσεις, τόνισε ένας εκπρόσωπος της ομάδας του Ρεπουμπλικάνου η οποία έχει επιφορτιστεί με τη διαδικασία μεταβίβασης της εξουσίας.

«Ο εκλεγμένος πρόεδρος Τραμπ αναφερόταν στην απειλή διάδοσης πυρηνικών όπλων και στην κρίσιμη ανάγκη αποτροπής αυτής – ιδιαίτερα προς και ανάμεσα σε τρομοκρατικές οργανώσεις, ασταθείς χώρες και κράτη παρίες», τόνισε ο εκπρόσωπος Τζέισον Μίλερ.

 

Νωρίτερα σήμερα, με ανάρτηση του στο Twitter ο Τραμπ έγραψε ότι: «Οι ΗΠΑ πρέπει να ενισχύσουν σημαντικά και να επεκτείνουν τις πυρηνικές τους δυνατότητες ωσότου ο κόσμος να έλθει στα συγκαλά του όσον αφορά τα πυρηνικά».

 

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 240 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα