ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 1:21:41π.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
26
Μαΐου

Τι αποκαλύπτει για τη Μελάνια Τραμπ ο γραφικός της χαρακτήρας

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Στις λιγοστές συνεντεύξεις της η Μελάνια Τραμπ δεν μιλά πολύ για τον εαυτό της. Αλλά μια γραφολόγος που ανέλυσε το γραφικό χαρακτήρα της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

από σημείωμα που άφησε σε νοσοκομείο Παίδων στη Ρώμη θεωρεί ότι αποκαλύπτει αρκετά στοιχεία για τον χαρακτήρα της.

 

Η Σίλα Κουρτς, από τη Νέα Υόρκη, υποστηρίζει ότι πράγματα απλά όπως τα στρογγυλά γράμματα της Μελάνια και τα ακριβή σημεία στίξης λένε πολλά.

 

Έχοντας μελετήσει ενδελεχώς το γραφικό χαρακτήρα του Προέδρου Τραμπ η Κουρτς επιμένει ότι ενώ η Πρώτη Κυρία δεν αρέσκεται να μιλά για τον εαυτό της, τα γράμματά της βγάζουν στη φόρα αρκετά πράγματα για την προσωπικότητά τους.

 

Μετά την επίσκεψή της στο νοσοκομείο Παίδων Bamino Gesu στη Ρώμη η Μελάνια άφησε ένα σημείωμα όπου αναφέρει: «Ήταν υπέροχο που σας επισκέφθηκε. Νά ’στε δυνατοί και να σκέφτεστε θετικά. Πολλή αγάπη, Μελάνια Τραμπ.»

 

Στο σημείωμα ζωγράφισε μάλιστα ένα λουλούδι και μια καρδιά.

note 0


«Υπάρχουν μικρά τελικά άγκιστρα στο τέλος των λέξεων που δείχνουν επιμονή – γαντζώνεται πεισματικά σε ό,τι αποκτά», δήλωσε η Κουρτς για τη Μελάνια στη Daily Mail.

 

Παράλληλα υποστηρίζει ότι αυτά τα άγκιστρα δείχνουν ότι η Μελάνια αρέσκεται να αποκτάει και να κρατά στην κατοχή της πράγματα, τόσο υλικά όσο και άυλα.

 

Κι ότι η ακρίβεια στα γράμματά της και στα σημεία στίξης της δείχνει ότι είναι καλή ακροάτρια, άμεση, αφοσιωμένη και με αυτοέλεγχο.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η παρατήρηση της Κουρτς ότι η υπογραφή της Μελάνια παρουσιάζει μυστηριώδεις ομοιότητες με εκείνην του άνδρα της.

 

Tα κατακόρυφα γράμματά της μοιάζουν με του Ντόναλντ Τραμπ, αν και τα δικά της είναι πιο σφιχτά, στενότερα και δεν δείχνουν γενναιοδωρία.

 

Όσο για τον πρόεδρο των ΗΠΑ, τα κεφαλαία, σαν τυπωμένα γράμματά του δείχνουν ότι είναι κλειστός χαρακτήρας, ότι δεν θέλει να τον γνωρίσουν κι ότι η υπογραφή του δείχνει «ακραία σημάδια ματαιοδοξίας».

 

 

πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 351 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα