ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 - 2:04:43μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 298
26
Σεπτεμβρίου

Trumpettes: Ο σύλλογος γυναικών που στηρίζουν τον Τραμπ -Ρολς Ρόις, πλαστικές και ρατσισμός

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Είναι οι πιο διάσημες υποστηρίκτριες του Ντόναλντ Τραμπ και έχουν δημιουργήσει ένα κλαμπ προκειμένου να τον υποστηρίξουν. Στην Αμερική είναι γνωστές ως «Trumpettes USA».

Φυσικά, δεν είναι οποιεσδήποτε, αλλά μία σειρά από κοσμικές, με σπίτια στο Μπελ Αιρ, Rolls Royce πανάκριβα κοσμήματα, και μεγάλη οικονομική επιφάνεια.

Το Politico βρέθηκε στο σπίτι της ιδρύτριας του κλαμπ, της Toni Holt Kramer που στο παρελθόν έκανε ρεπορτάζ για τα κοσμικά του Χόλυγουντ, ενώ όπως σημειώνει στις Trumpettes ανήκει και η Gennifer Flower, για την οποία είχε ξεσπάσει σκάνδαλο ότι ήταν ανάμεσα στις ερωμένες του Μπιλ Κλίντον.

 

Για να περιγράψει τον πλούτο τους το Politico, αναφέρεται στο σωρό των δαχτυλιδιών που φορούν στα χέρια και στα πολλά εξοχικά που έχει η καθεμία. Ωστόσο, δεν πρόκειται για τις παραδοσιακές ψηφοφόρους των Ρεπουμπλικανών καθώς, όπως τονίζει το δημοσίευμα, στο παρελθόν, έτσι όπως σήμερα διοργανώνουν συγκεντρώσεις για να μαζέψουν χρήματα για την καμπάνια του δισεκατομμυριούχου υποψήφιου, έκαναν βραδιές για να στηρίξουν τους Κλίντον.

 

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Trumpettes, της θηλυκής εκδοχής των Trumpsters, είναι το πόσο πολιτικά μη ορθή είναι η προσέγγισή τους σε διάφορα ζητήματα. Κατά τη συγκέντρωσή τους, στο σπίτι της Κράμερ -που δηλώνει και φίλη της Χίλαρι- το Politico ξεχώρισε αρκετά σημεία από τις συζητήσεις τους. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, τα μέλη του γνωστού κλαμπ απορρίπτουν την όποια κριτική έχει γίνει στον Τραμπ για την εκστρατεία του και τις φυλετικές εντάσεις που αυτή έχει προκαλέσει («Οι “Black Lives Matter” και όλα αυτά τα σκ@@@»), η το γεγονός ότι κάποιοι από τους ψηφοφόρους του Τραμπ χαρακτηρίζονται από μισαλλοδοξία («Με μεγάλωσε μαύρη νταντά, δεν υπάρχει καμία προκατάληψη από την πλευρά μου»), ενώ παράλληλα αμφισβητούν και τις δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων μη δημοφιλή ανάμεσα στις γυναίκες. Η ατάκα μάλιστα που ξεχωρίζει το Politico και η οποία αποδεικνύει περίτρανα την πολιτικά μη ορθή επιχειρηματολογία τους αφορά στην ικανότητα της Κλίντον ως γυναίκα πρόεδρος: «Νομίζει ότι ο ISIS θα την ακούσει;».

 

Για την ιστορία οι Trumpettes ιδρύθηκαν το περασμένο φθινόπωρο σε ένα γκαλά στο Beverly Hilton, από την Κράμερ και μία σειρά μέλη του Mar-a-Lago, ενός κλειστού κλαμπ στο Παλμ Μπιτς το οποίο ανήκει στον Τραμπ. Και μπορεί σήμερα να στηρίζουν τον Ντόναλντ Τραμπ, στο παρελθόν όμως κάποιες είχαν δεσμούς με την Χίλαρι Κλίντον. «Γνώριζα ότι της αρέσει το κίτρινο και έκανα όλο το πάρτι στα κίτρινα», λέει η Κράμερ, δείχνοντας τις φωτογραφίες με το ζεύγος Κλίντον και τονίζοντας ότι ελπίζει να είναι ακόμα φίλοι. Όπως εξηγεί η φιλία της με την υποψήφια των Δημοκρατικών ξεκίνησε όταν τελικά απέρριψε το πάρτι για την ορκωμοσία του Τζορτζ Μπους ως προέδρου -λόγω των πλαστικών μαχαιροπίρουνων και πιάτων- για την τελευταία γιορτή που έκαναν οι Κλίντον στον Λευκό Οίκο.

 

Σχέσεις με όλο το πολιτικό φάσμα της Αμερικής δεν διατηρεί όμως μόνο η ιδρύτρια των Trumpettes, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του κλαμπ. Η Κέλι Ντέι, πρώην σύζυγος του Ρόμπερτ Ντέι, γνωρίζει την Κλίντον εδώ και χρόνια και παρέθεσε γεύμα προς τιμή της, στο γιοτ της, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο Λεβίνσκι.

 

Η Νίκι Χάσκελ από την άλλη, πρώην παρουσιάστρια και ειδική στο αδυνάτισμα, θεωρεί τον εαυτό της Δημοκράτη, ενώ πίσω στο 1970 έβγαινε μαζί με τον Ντόναλντ Τραμπ και την Ιβάνα Τραμπ. Μιλώντας στο Politico, δείχνει τις φωτογραφίες που έχει στο κινητό της από τους γάμους των παιδιών του Τραμπ.

 

Την παρέα συμπληρώνουν η Αν Τάρκελ, πρώην σύζυγος του ηθοποιού Ρίτσαρντ Χάρις, η οποία έχει ιδρύσει μια άλλη ομάδα που στηρίζει τον Ρεπουμπλικάνο υποψήφιο.


Οι πεποιθήσεις και οι μυστήριες τοποθετήσεις


«Νομίζεις ότι το ISIS θα την ακούσει;», ρωτάει η 75χρονη Χάσκελ λέγοντας ωστόσο ότι θα ήθελε να δει μία γυναίκα στη θέση του προέδρου. «Δεν νομίζω ότι, σε αυτό το σημείο της ιστορίας μας, κάποιος θα ακούσει μία γυναίκα, είτε αυτή είναι η Χίλαρι ή οποιαδήποτε άλλη. Χρειαζόμαστε κάποιον σκληρό, δυνατό που να τον φοβούνται», συνεχίζει για να της απαντήσει η Κράμερ: «Χρειαζόμαστε ένα άντρα. Έναν άντρα που είναι δυνατός, που είναι το σύμβολο του Superman».

 

Οι θέσεις των Trumpettes πάντως ταυτίζονται σε κάθε επίπεδο με εκείνες του Τραμπ μια και από τη συζήτηση που μεταφέρει το Politico από τη συνάντησή τους, μία από τις ανησυχίες τους είναι το γεγονός ότι η Χίλαρι Κλίντον έχει για δεξί της μία Μουσυλμάνα, τη Huma Abedin. «Δεν νομίζω ότι πρέπει να έχουμε ένα μουσουλμάνο στην εξουσία, κάποιον να εργάζεται για τον πρόεδρο», λέει η μία, για να λάβει την απάντηση της Τάρκελ: «Έχουμε Μουσουλμάνο στην εξουσία». (σ.σ.: πιθανότατα αναφέρεται στον Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος όμως είναι χριστιανός). «Υπάρχει μία ομάδα ειρηνικών μουσουλμάνων», αντέτεινε η Ντέι που ασχολείται που κάνει δωρεές στο πανεπιστήμιο Rice που επικεντρώνεται στις γυναίκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Μέση Ανατολή.

 

Για να υπερασπιστούν τον Τραμπ απέναντι σε όλους όσους τον έχουν κατηγορήσει ως ρατσιστή έπειτα από την ένθερμη ρητορική κατά των Μουσουλμάνων και των Λατίνων, και να αποκρούσουν τις κατηγορίες ότι είναι προκατειλημμένος, οι Trumpettes τονίζουν ότι στο κλαμπ του στο Παλμ Μπιτς δεν υπάρχει κανένα ιστορικό διακρίσεων και ότι ο δισεκατομμυριούχος κατέχει το ρεκόρ στις προσλήψεις γυναικών. «Ο Ντόναλντ δεν είναι ρατσιστής. Δεν είναι αντι-γκέι. Είναι επιχειρηματίας. Είναι ο άνθρωπος που έχει τους πάντες να εργάζονται για αυτόν από κάθε φυλή, χρώμα και θρησκεία. Η κόρη του είναι Ορθόδοξη Εβραία», λέει η Χάσκελ.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η πιο διάσημη Trumpette, η Gennifer Flowers, η γυναίκα με την οποία ο Μπιλ Κλίντον είχε έρθει σε επαφή (ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έγινε μόνο μία φορά) και η οποία επί χρόνια μήνυε χωρίς αποτέλεσμα τη Χίλαρι, μιλώντας στο Politico το οποίο ήρθε σε επαφή μαζί της, δήλωσε ότι δεν θα σκεφτόταν ποτε να ψηφίσει υπέρ του πρώην προεδρικού ζεύγους γιατί συμφωνεί με την προσέγγιση του Τραμπ στην οικονομία και το μεταναστευτικό. Όπως σημειώνεται, δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Διαβάστηκε 238 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα