ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 - 11:04:52μ.μ.
04
Ιανουαρίου

Χίλαρι Κλίντον: Αν εκλεγώ πρόεδρος των ΗΠΑ θα πω την αλήθεια για τους εξωγήινους

Κατηγορία Νέα Των Η.Π.Α.

Τουλάχιστον εντυπωσιάζει με τις προεκλογικές της δηλώσεις η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ. Η Χίλαρι Κλίντον αφήνει και υπονοούμενα για τους εξωγήινους: «Ίσως έχουν ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας!»

Στο πλαίσιο της προεκλογικής της περιοδείας, η Χίλαρι Κλίντον ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τον τελικά υπάρχουν… UFO. Η Χίλαρη απάντησε πως «πρόκειται να φτάσει στην πηγή της αλήθειας».

 

Μάλιστα, η υποψήφια πρόεδρος έχει ήδη δεσμευθεί πως εάν εκλεγεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, θα στείλει ομάδα κρούσης στην Περιοχή 51 (Area 51) –στρατιωτική βάση στη Νεβάδα – στην οποία δεν είναι λίγοι όσοι ισχυρίζονται ότι μελετάται η εξωγήινη τεχνολογία.

 

Πάντως, ένας από τους στενούς της συνεργάτες (σύμβουλος και του Μπαράκ Ομπάμα) και υπεύθυνος για την προεκλογική του εκστρατεία Τζον Ποντέστα, έχει δηλώσει στο παρελθόν πως: «Οι Αμερικανοί πολίτες μπορούν να αντέξουν την αλήθεια».

 

Τώρα η Χίλαρι δεσμεύεται πως αν εκλεγεί πρόεδρος θα πει όλη την αλήθεια για τους εξωγήινους και την Area 51.

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 199 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»

Ποιοι Ειμαστε

Το mcnews.gr είναι ένα site, που φιλοδοξεί να δώσει στους αναγνώστες του αντικειμενική και ανεξάρτητη ενημέρωση, χωρίς υπερβολές, παραποιήσεις και σκοπιμότητες...

Διαβάστε περισσότερα