×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 51
Εκτύπωση αυτής της σελίδας
19
Μαρτίου

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Αν συνεχίσουν έτσι οι ηγέτες της Ευρώπης, θα διαλυθεί

Κατηγορία Ελλάδα

Στα ονομαστήρια του Μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. Αλεξίου

βρέθηκε ανήμερα της εορτής του Οσίου Αλεξίου, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος.


Από τα Τρίκαλα, εκτός από τις ευχές του στον Μητρόπολίτη Τρίκκης και Σταγών, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος, επέλεξε τη ημέρα, για να στείλει και ένα ηχηρό γεμάτο νόημα μήνυμα στους Ευρωπαίους ηγέτες.


Μιλώντας σε τοπικό δίκτυο ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος, τόνισε ότι με τον τρόπο που κινούνται οι ηγέτες της Ευρώπης είναι θέμα χρόνου η Ένωση να διαλυθεί...


«Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν έχει πλέον βάση τις αρχές που έβαλαν αυτοί που δημιούργησαν την Ευρωπαϊκή Ένωση της αλληλεγγύης... το τέλος θα είναι πολύ γρήγορο...», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος.


Παράλληλα, ο Αρχιεπίσκοπος στις δηλώσεις του υπογράμμισε: «Η Εκκλησία έχει ξεκάθαρο στόχο και την πορεία της μέσα στη ζωή. Στόχος της ήταν και είναι πάντα ο άνθρωπος. Ως προς την Ευρώπη, σε αυτά τα φαινόμενα της Ειδομένης που είδαμε, η Ευρώπη έδειξε τον πολιτισμό της. Από την μια πλευρά είδαμε μια οικογένεια φτωχή να παίρνει τους ξένους στο σπίτι της και να τους ταϊζει. Από την άλλη πλευρά οι πολιτισμένοι, οι οποίοι ανάγκασαν αυτούς τους ανθρώπους να φύγουν απο την πατρίδα τους βάζουν φράγματα για να μην πάνε στις περιοχές τους».

 

 

 

πηγή: newsbomb.gr

Διαβάστηκε 82 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)