ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 - 3:23:51μ.μ.
15
Μαρτίου

Μπράβο στα παιδιά που νοιάζονται για τα παιδιά

Κατηγορία Ελλάδα

Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η φιλανθρωπική εκδήλωση με μήνυμα "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ" που διοργάνωσε η Σχολική Κοινότητα του Γυμνασίου Καρέα με την αρωγή του Δήμου Βύρωνα και τη συνεργασία τοπικών φορέων.

Το Κλειστό Γυμναστήριο του Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου» γέμισε ασφυκτικά το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαρτίου από μαθητές, γονείς και ανθρώπους που ευαισθητοποιήθηκαν από τον σκοπό της εκδήλωσης που ήταν η συγκέντρωση ποσού για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και νοσηλεύονται στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία». Το «εισιτήριο» για την εκδήλωση ήταν ένα μπλουζάκι με το λογότυπο της εκδήλωσης, ιδέα και σχεδιασμός ομάδας μαθητών που κόστιζε 5 ευρώ.


Την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε η τηλεπαρουσιάστρια Μαίρη Συνατσάκη η οποία και δήλωσε τα εξής:
«Η Φαίδρα, μαθήτρια της δευτέρας γυμνασίου, μιλούσε ένα βράδυ με την μητέρα της για τα παιδιά που ζουν με καρκίνο και κάθε μέρα μάχονται για να τον νικήσουν και πολύ αυθόρμητα σκέφτηκε ότι ήθελε να κάνει κάτι. Να προσφέρει κάτι κι εκείνη στον αγώνα τους.


Μίλησε με τις φίλες της, τους μετέφερε την σκέψη της και έτσι αυτή η ομάδα των 7 κοριτσιών ξεκίνησε να αναζητά όλη την βοήθεια που μπορούσε να βρει, από τους καθηγητές τους, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, τον δήμο τους για να γίνει η σκέψη ''θέλω να βοηθήσω'', πράξη.


Και τα κατάφεραν!
Έτσι όπως τα καταφέρνουν -αργά ή γρήγορα- όλοι όσοι ξεκινούν με αγνές προθέσεις για να πετύχουν κάτι καλό.»


Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης καθώς και μέλη της δημοτικής αρχής.  


Η εκδήλωση περιλάμβανε ενημερωτικές ομιλίες, συναυλία με τη συμμετοχή μουσικών σχημάτων με ποικίλες μουσικές και χορούς κυρίως ελληνικούς αλλά και από άλλα μέρη του κόσμου.


Τη φιλανθρωπική εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.


* Για τις δηλώσεις της κας Συνατσάκη, καθώς για το οπτικό υλικό που τις συνοδεύουν (φωτογραφίες της ίδιας – μόνη της και μαζί με τους μαθητές) έχουμε λάβει άδεια από το ladylike.gr που ανήκει στον όμιλο 24media.

 

Πηγή των ανωτέρω: http://www.ladylike.gr/articles/mairi-sinatsaki/mary-sinatsaki/ta-paidia-noiazontai-gia-ta-paidia-boo-is-a-state-of-mind-03.4572823.html

 

Διαβάστηκε 272 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»