ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 8:08:18π.μ.
17
Δεκεμβρίου

Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με την έγκριση του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης

Κατηγορία Ελλάδα

Σε ενιαία μορφή παρουσιάζεται στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο την ερχόμενη Τρίτη, το καταρτισμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για την περίοδο 2014-2019, έπειτα από τη διαβούλευση που προηγήθηκε.

Το πρώτο τμήμα περιελάμβανε τον Στρατηγικό Σχεδιασμό που περιλαμβάνει την περιγραφή - αξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης και την στρατηγική της Περιφέρειας και τις αναπτυξιακές προτεραιότητες, ενώ συμπληρώνεται με την β’ φάση «Επιχειρησιακό Σχέδιο» που περιλαμβάνει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό, το πενταετές πρόγραμμα δράσεων – οικονομικό πρόγραμμα και τους δείκτες παρακολούθησης του προγράμματος.


Η επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα είναι διπλή, την ερχόμενη Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 3 μ.μ. και στις 6.30 μ.μ. στην Πάτρα, στην αίθουσα του πρώην Εργοστασίου «Λαδόπουλος» (Ακτή Δυμαίων 50).


Στην πρώτη συνεδρίαση εκτός του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας 2014-2019, θα τεθεί προς έγκριση η υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοηθείας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)» των τριών Κοινωνικών Συμπράξεων των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.


Επιπλέον, θα γίνει η εισήγηση της πρότασης ένταξης και χρηματοδότησης των έργων «Κατασκευή Οδού από είσοδο ΧΥΤΑ Ξερόλακας έως Αρχαιολογικό Χώρο Βούντενης», προϋπολογισμού 2.113.000 ευρώ και «Βελτίωση Ηλεκτροφωτισμού από Αρχαιολογικό Χώρο – Δ.Ο.Α. (Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία)», προϋπολογισμού 140.000 ευρώ, στο Εθνικό Σκέλος (ΣΑΕΠ 001) του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το έτος 2015.


Στην δεύτερη ειδική συνεδρίαση θα τεθεί προς ψήφιση στο Σώμα και έγκριση το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας οικονομικού έτους 2016.

Διαβάστηκε 163 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»