ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 9:39:30π.μ.
21
Φεβρουαρίου

Ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου συνώνυμη της δημοκρατίας

Κατηγορία Ελλάδα

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα ημερήσιας διάταξης τον απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησης του δήμου για το έτος 2016, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία».

Αθρόα προσέλευση των πολιτών και των μαζικών φορέων του Δήμου, πολιτικός πλουραλισμός, τοποθετήσεις, ανταλλαγή απόψεων, διάλογος, όλα όσα προάγουν και συνθέτουν το οικοδόμημα της δημοκρατίας στην τοπική κοινωνία της πόλης του Βύρωνα.

 

dimarxos

 

Η επικοινωνιακή καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών (με ό,τι μέσα διαθέτει ο δήμος), των δημοτικών συμβούλων και των παρατάξεων, οι προσκλήσεις στην  περιφέρεια, στο κέντρο υγείας, στους πολιτιστικούς και τους αθλητικούς συλλόγους, σ’ όλους τους φορείς του δήμου, απέδωσε καρπούς καθώς όλοι έδωσαν το παρών σε μια εκδήλωση που ενσωμάτωσε όλα όσα καλλιεργούν το σεβασμό και την ανοχή στο διαφορετικό, αλλά και στο πεδίο συνεργασίας για ένα κοινό σκοπό. Την πόλη του Βύρωνα.

 

Δήμαρχος Βύρωνα: «Καλόπιστη και γόνιμη κριτική, συνεργασία, στήριξη για να γίνουμε καλύτεροι {…} πίστη στον ενεργό πολίτη»

 

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με την εισήγηση του Δημάρχου Βύρωνα Γρηγόρη Κατωπόδη, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, ζήτησε την «καλόπιστη κριτική και τη συνεργασία σας. Επιθυμούμε τη γόνιμη κριτική σας, αλλά και τη στήριξή σας γιατί είναι ο μόνος δρόμος να γίνουμε καλύτεροι και για να ανταποκριθούμε στις υψηλές προσδοκίες που έχετε από εμάς. Πιστεύουμε στον ενεργό πολίτη, στον πολίτη δηλαδή που ασχολείται με τα κοινά και είναι αυστηρός μεν, δίκαιος δε κριτής του έργου μας.» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

«Τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»

 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κάνοντας λόγο για την οικονομική συγκυρία και τις επιπτώσεις της στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης: «Θα αναφέρω τα δύο βασικότερα προβλήματα. Τον μικρό αριθμό εργαζομένων και τους λιγότερους πόρους, απόρροια της οικονομικής κρίσης αλλά και την κακοδιαχείριση της προηγούμενης διοίκησης. Παραλάβαμε έναν δήμο με τεράστια προβλήματα σε όλους τους τομείς. Έναν δήμο εγκαταλελειμμένο ουσιαστικά. Χωρίς οικονομική ρευστότητα, με άδεια δηλαδή κυριολεκτικά ταμεία, με ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική και μάλιστα την εποχή της κρίσης, με εγκαταλελειμμένη Διεύθυνση Καθαριότητας, με έναν διοικητικό οργανισμό στα όρια της κατάρρευσης».


«Διεκδικούμε από την εκάστοτε κυβέρνηση πόρους και προσωπικό»

 

Στη συνέχεια του λόγου του αναφέρθηκε στο διεκδικητικό ρεπερτόριο της δημοτικής αρχής ζητώντας από την εκάστοτε κυβέρνηση πόρους και προσωπικό «που θα μας επιτρέψουν να γίνει η αυτοδιοίκηση πυλώνας ανάπτυξης σε μία αλληλέγγυα συνοικία. Διεκδικούμε την αποκέντρωση σε πόρους και αρμοδιότητες».

 

«Από το «χείλος του γκρεμού» στη δημιουργία»

 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα έκανε μνεία στην κατάσταση που παρέλαβε η σημερινή διοίκηση τον Δήμο, αλλά και τα βήματα προόδου που έχουν γίνει. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Δίχως ίχνος υπερβολής είμασταν στον χείλος του γκρεμού. Ένα βήμα πριν την καταστροφή. Με το μοντέλο της διοίκησής μας και φυσικά τους ανθρώπους της, με άοκνη προσπάθεια, διαψεύσαμε τις «Κασσάνδρες» που «ποντάριζαν» στην αποτυχία μας και καταφέραμε να βγάλουμε τον δήμο από την ανυποληψία και το τέλμα».

 

«Από εμάς υπάρχει η καλή διάθεση για την οικοδόμηση όλων των μορφών συνεργασίας με γνώμονα το καλό της πόλης»

 

Ο ενωτικός λόγος του Δημάρχου συμπυκνώνεται στην παρακάτω πρόταση: «Και μια και ο λόγος στην αντιπολίτευση θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν αναλωνόμαστε σε μικροπολιτικά παιχνίδια. Για αυτό και δεν ασχολούμαστε με την κοντόφθαλμη και αδιέξοδη αντιπολίτευση που πολλές φορές μας γίνεται. Εμείς εστιάζουμε στο να δημιουργήσουμε στον δήμο μας, εστιάζουμε σε εσάς. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για επικοινωνιακά παιχνίδια. Δεν έχει ανάγκη από ανακοινώσεις ο δήμος αλλά από προσφορά. Ο λαός του Βύρωνα έχει πολύ καλά πολιτικά αντανακλαστικά και γνωρίζει ποιοι τον έχουν βλάψει. Πρόκειται για μια σαθρή, στείρα, καταστροφολάγνα αντιπολίτευση που εξυπηρετεί μικροπολιτικά και προσωπικά συμφέροντα. Εφιστούμε την προσοχή λοιπόν και ευελπιστούμε στη συνεργασία ακόμη και με εκείνους που βλέπουν τον κόσμο εντελώς διαφορετικά από εμάς. Από εμάς υπάρχει η καλή διάθεση για την οικοδόμηση όλων των μορφών συνεργασίας  με γνώμονα το καλό της πόλης. Η Αυτοδιοίκηση δεν έχει την πολυτέλεια των διαιρέσεων και των υποδιαιρέσεων. Όλοι οι καλοί χωράνε που λέει και ο λαός».

 

«Το μοντέλο της διοίκησής μας»

 

Ο Δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στο μοντέλο της δημοτικής αρχής το οποίο βασίζεται «στη διαφάνεια, στην ακεραιότητα, στη δικαιοσύνη, στην υπευθυνότητα, στην επίγνωση των δυσκολιών, στη σκληρή και συλλογική δουλειά, στη γνώση, στην αλληλεγγύη, στη δημοκρατική συμμετοχή, στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματα όλων. Στον Βύρωνα και μόνο στον Βύρωνα. Στους κατοίκους αυτής της πόλης και στους φορείς της».

 


Το όραμα της δημοτικής αρχής

Για το όραμα της δημοτικής αρχής που δεν είναι άλλο από το να «αλλάξουμε μαζί την πόλη του Βύρωνα προς το καλύτερο. Να βάλουμε τη δική μας ψηφίδα και να κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές έναν δήμο με νέους ορίζοντες, εφαλτήριο προόδου, με αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής για τους κατοίκους της, με προϋποθέσεις και υποδομές, με πλούσιο έργο σ’ όλους τους τομείς. Με βάση αυτό το όραμα αλλά και πράξη πορευόμαστε έως τώρα».

 

«Δεν είναι όλα καλώς γινόμενα»

Ο Δήμαρχος Βύρωνα ανέφερε ότι «δεν υποστηρίζουμε ότι όλα είναι καλώς γινόμενα. Ότι δεν υπάρχουν προβλήματα. Ότι πολλοί τομείς δεν χρειάζονται επιπλέον προσπάθεια. Δεν ωραιοποιούμε καμία κατάσταση. Αποτυπώνουμε απλώς την πραγματικότητα και θέτουμε το έργο μας στην κρίση σας. Αυτό κάναμε τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη του ’16, αυτό κάνουμε και σήμερα. Δεν διαθέτουμε κανένα μαγικό ραβδί όπου θα μετατρέψει τον Βύρωνα σε πόλη μοντέλο από τη μια μέρα στην άλλη».

 

Δυόμισι (2,5) χρόνια δημιουργίας

Στη συνέχεια της εισήγησής του, ο Δήμαρχος Βύρωνα αναφέρθηκε στο έργο της διοίκησης του δήμου μόλις 2,5 χρόνια από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά της. Πιο συγκεκριμένα:

 

Οικονομική Πολιτική

«Όπως σας ανέφερα ήδη, παραλάβαμε έναν δήμο με επιβαρυμένη οικονομική ρευστότητα. Παραλάβαμε έναν δήμο που είχε στο ταμείο του μόνο 30.000 €, με την οικονομική ρευστότητα σήμερα να αγγίζει το ποσό των 3.500.000 €. Νομίζω πως αυτή η τάξη μεγέθους σε μόλις 2,5 χρόνια διοίκησης φανερώνει πολλά για το έργο της σημερινής διοίκησης. Καταφέραμε χάρη στη νοικοκυρεμένη και χρηστή διοίκηση να ανακάμψει οικονομικά ο δήμος».

 

Διοίκηση του Δήμου

«Αυτά που καταφέραμε στο σύντομο χρονικό διάστημα που διοικούμε τον δήμο δεν σταματούν εδώ. Ανατάξαμε διοικητικά τον δήμο καθώς τα πράγματα ήταν τραγικά και σε αυτόν τον τομέα. Ο δήμος, ως οργανισμός, δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει ούτε στα βασικά. Μη ξεχνάμε ότι προορισμός της διοίκησης ενός δήμου είναι η εύρυθμη λειτουργία του με σκοπό να εξυπηρετήσει άμεσα και ουσιαστικά τον πολίτη».

 

«Οι εργαζόμενοι, είναι η καρδιά του Δήμου»

«Οι εργαζόμενοι, είναι η καρδιά του Δήμου. Σε αυτά τα 2,5 χρόνια έχουμε κάνει - ως οφείλαμε - πολλά για το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου.  Είμαστε σε τροχιά να κάνουμε ακόμα περισσότερα. Η δική μας αντίληψη είναι ότι η Δημοτική αρχή πρέπει να σέβεται και να συνεργάζεται με τους εργαζόμενους. Εξάλλου διοίκηση και προσωπικό έχουν ένα κοινό σκοπό. Την εξυπηρέτηση των κατοίκων της πόλης και τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους».

 

Κοινωνική Πολιτική

«Σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους τους Έλληνες καταφέραμε να επανασυστήσουμε ουσιαστικά την Κοινωνική Υπηρεσία που ήταν εγκαταλελειμμένη. Ήταν από τις βασικές μας προτεραιότητες για να αντιμετωπίσουμε τη μεγάλη ανθρωπιστική κρίση, να δημιουργήσουμε δηλαδή ένα πέπλο προστασίας για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.»

 

Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Δήμου Βύρωνα

«Με ιδιαίτερη ευαισθησία προσεγγίζουμε μέσω των ΚΑΠΗ την 3η ηλικία. Οι ηλικιωμένοι παππούδες και γιαγιάδες μας, αλλά και γονείς μας, συμπληρώνουν σήμερα με τις συντάξεις τους το εισόδημα των ανέργων παιδιών και εγγονών τους. Σήμερα 1000 ηλικιωμένοι παρακολουθούν τα προγράμματα των ΚΑΠΗ του δήμου μας. Στους οποίους προσφέρουμε: Χώρους αναψυχής, δημιουργική απασχόληση, ιατρικές εξετάσεις και καθημερινή παρακολούθηση της φαρμακευτικής αρωγής τους, ενώ υλοποιούμε μηνιαία προγράμματα εκδρομών, συνεστιάσεων, ιατρικών συζητήσεων, θεατρικών παραστάσεων, με τον δήμο να συνεισφέρει οικονομικά σ’ αυτές».

 

Η καθαριότητα του δήμου

«Η καθαριότητα του δήμου είναι ένας από τους πιο σημαντικούς και νευραλγικούς τομείς καθώς σχετίζεται άμεσα με την καθημερινότητα των πολιτών και την ποιότητα της ζωής τους. Και αυτός ο τομέας δυστυχώς χρειάστηκε να οργανωθεί ουσιαστικά εκ του μηδενός».

 

Για τον Υμηττό

«Για τον Υμηττό, επειδή ενδεχομένως να έχετε δει ή διαβάσει διάφορα, δηλώνουμε την υποστήριξη μας στην φιλοσοφία αλλά και την ουσία του Π.Δ. 187/2011 για την προστασία του βουνού. Είναι άλλωστε γνωστές οι ενέργειες και οι δράσεις μας για την προστασία του, στην κατεύθυνση να κλείσουν οικοδομικά τετράγωνα στον Καρέα, στις όμορες με τον Υμηττό ιδιοκτησίες. Είμαστε σταθερά απέναντι σε κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης δασικών εκτάσεων ή επέκτασης ιδιωτικών συμφερόντων στον Υμηττό. Καλούμε με δράσεις μας , σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ και τους εθελοντές μας, τους κατοίκους της πόλης να συμβάλουν στην προστασία και την δενδροφύτευση του Υμηττού. Την ίδια στιγμή αναδεικνύουμε σφάλματα από επικαλύψεις ζωνών προστασίας ή και επικαλύψεις με το ρυμοτομικό σχέδιο, τις οποίες κατέγραψε και ανέδειξε η αρμόδια υπηρεσία του δήμου μας. Ενδεικτικά αναφέρω τα προβλήματα που προκύπτουν σε αδειοδοτήσεις, συντηρήσεις χώρων που εμφανίζονται στη ζώνη Α΄, αν και λειτουργούν εδώ και δεκαετίες ως δημοτικές δομές: Άστρα, γήπεδα Εργάνη, Θέατρο Βράχων, κολυμβητήριο, κλειστό γυμναστήριο, πάρκινγκ του νεκροταφείου κλπ».

 

Η Δημοτική Συγκοινωνία

«Η δημοτική συγκοινωνία, είναι ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους τομείς του Δήμου, με εννέα (9) ακινητοποιημένα οχήματα. Προχωράμε με γοργούς ρυθμούς στην επαναλειτουργία όσων οχημάτων μπορούν να ξαναμπούν στην κυκλοφορία. Προσπαθούμε ώστε σύντομα να καταφέρουμε να λειτουργήσει μετά από χρόνια η δεύτερη γραμμή, ενώ στα σχέδια μας είναι να συνδεθεί η δημοτική συγκοινωνία με την Πανεπιστημιούπολη ώστε να εξυπηρετήσουμε τους φοιτητές της πόλης μας ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημά τους».

 

Εγκαταλελειμμένα οχήματα

«Με πλειοδοτικό διαγωνισμό επιλέχθηκε εταιρεία για την απόσυρση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων με σοβαρά αποτελέσματα καθώς ήδη σε ένα χρόνο αποσύρθηκαν 200 περίπου οχήματα με κέρδος τις θέσεις στάθμευσης, την καθαριότητα, αλλά και το οικονομικό όφελος για το Δήμο ύψους 30.000 ευρώ».

 

Τεχνικά Έργα

«Στα τεχνικά έργα αντιμετωπίσαμε την ανάγκη να συντηρηθούν οι βασικές δομές της πόλης, κάτι που υλοποιήσαμε και υλοποιούμε (σχολεία – παιδικοί σταθμοί – γήπεδα – παιδικές χαρές – πεζοδρόμια – δρόμοι κλπ.), την αδυναμία της υπηρεσίας μας να ανταποκριθεί λόγω έλλειψης προσωπικού, αλλά και την κακή οικονομική κατάσταση του δήμου καθώς τα χρέη που βρήκαμε σε έργα και σε απαλλοτριώσεις ήταν 1.700.000 ευρώ».

 

symvouloi

 

Παιδεία

«Τα παιδιά του Βύρωνα είναι το μέλλον αυτής της πόλης. Είναι από τις βασικές μας προτεραιότητες για αυτό μεριμνούμε μέσα από τεχνικά έργα και διάφορες δράσεις να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες τους και να συμβάλουμε στη φυσική και πνευματική τους ανάπτυξη».

 

Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί

«Οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης μας παρέχουν σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες συμβάλλοντας και αυτοί με τη σειρά τους στη σωστή ανάπτυξη των παιδιών μας».

 

Πολιτισμός

«Ο πολιτισμός σε μια πόλη συνδέει το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της. Την πολιτιστική κληρονομιά του παρελθόντος, τα πολιτιστικά επιτεύγματα του σήμερα και το σχεδιασμό του αύριο. Και οι τρεις αυτοί παράγοντες πρέπει να είναι σε αρμονία για να υπάρχει πολιτισμός. Γιατί ο πολιτισμός, ως δραστηριότητα του πνεύματος και του σώματος, εκπαιδεύει, καλλιεργεί, ψυχαγωγεί, δημιουργεί και ελευθερώνει. Εδώ θα αναφέρω και ένα παράπονό μου. Πέρασαν τόσοι δήμαρχοι, πολλοί εξ αυτών προέρχονταν όπως ξέρετε και από τον προοδευτικό χώρο που είναι άμεσα συνυφασμένος με τον πολιτισμό. Δεν ασχολήθηκε κανείς με τη συγγραφή της ιστορίας του δήμου, δεν δημιούργησε κανείς ένα μουσείο για την ιστορία της πόλης (μουσείο εθνικής αντίστασης και μικρασιατικού πολιτισμού ξεχνώντας προφανώς τι έδωσε το έναυσμα για να δημιουργηθεί η πόλη μας). Χάθηκε σημαντικός χρόνος, χάθηκαν πάνω από όλα άνθρωποι που θα μπορούσαν να κρατήσουν ζωντανή την ιστορική μνήμη χωρίς αυτή να καταγραφεί πουθενά. Δυστυχώς! Εμείς, αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε τον πολιτισμό διαφορετικά. Χάρη στον πολιτισμό ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας. Μια επαφή από τα κάτω, από τη βάση. Αυτή η άμεση σχέση της διοίκησης με τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας με «όχημα» τον πολιτισμό είναι πολύ σημαντική».

 

Αθλητισμός

«Στον αθλητισμό τώρα, αυτόν τον κοινωνικό θεσμό που προσφέρει στο άτομο και την κοινωνία τα μέγιστα, ειδικά σε μια αθλητική κοινωνία όπως είναι ο Βύρωνάς μας έχουμε κάνει αρκετά τα 2,5 χρόνια που διοικούμε τον δήμο»

 

Δημοτική Επιχείρηση

«Η Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου μας, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους δημότες, ενώ συμμετέχει σε όλες σχεδόν τις λειτουργίες του δήμου, καλύπτοντας πολλές φορές κενά ή δυσλειτουργίες που δομικά υπάρχουν στους Ο.Τ.Α., αποτρέποντας την υποβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Είναι ένας επιτελικός φορέας στην υπηρεσία των αναγκών των κατοίκων της πόλης μας. Αυτά προσφέρει σήμερα. Γιατί η κατάσταση την οποία βρήκαμε τη συγκεκριμένη δομή ήταν επίσης τραγική».

 

Επικοινωνία

«Η επαφή μαζί σας είναι πολύ σημαντική για εμάς. Kορωνίδα αυτής της σχέσης είναι η επικοινωνία. Με επιστημονικό τρόπο και ακολουθώντας τις σύγχρονες ταγές της τεχνολογίας επανασυστήσαμε το γραφείο επικοινωνίας για να εξυπηρετήσει τις ευρύτερες ανάγκες της κοινωνίας με βασικούς άξονες τον στόχο, τη συνέχεια και τη συνέπεια, αφήνοντας στο παρελθόν την προσωποκεντρική προσέγγισή της. Το Γραφείο Επικοινωνίας είναι σε ανοικτό διάλογο με την τοπική κοινωνία ώστε να αφουγκραστεί τα προβλήματά της. Ενθαρρύνει τους πολίτες στο να συμμετέχουν στα κοινά, δίνοντας νόημα στην έννοια «ενεργός πολίτης», ενώ δίνει τη δυνατότητα πρωτοβουλιών στους φορείς ώστε να δημιουργήσουν όμορφες δράσεις για τον δήμο στηρίζοντάς τις».

 

«Σας ευχαριστώ όλους»

Ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης ευχαρίστησε «τους ανθρώπους που στελεχώνουν τη διοίκηση του δήμου και που η συνεχής και αγόγγυστη προσπάθειά τους για έναν καλύτερο δήμο αποδίδει τα μέγιστα: Στους Αντιδημάρχους, στους Προέδρους των Νομικών Προσώπων και των Επιτροπών, στους επιστημονικούς συμβούλους, στους εργαζόμενους του δήμου, στους εθελοντές μας, σε εσάς, στους κατοίκους αυτής της πόλης. Όλοι σας συμβάλλετε στο να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας, με κοινό γνώμονα το καλό της πόλης».

 

 

«Δεσμεύομαι  ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της»

 

 Ο κ. Κατωπόδης, ολοκληρώνοντας την εισήγησή του διαβεβαίωσε «ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να βελτιώσουμε την πόλη μας και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της. Η βελτίωση σε πολλά πράγματα είναι ορατή αλλά γνωρίζουμε ότι δεν αρκεί. Για αυτό δεσμευόμαστε ότι με οδηγό τις αξίες, τα ιδανικά, τη σκληρή δουλειά μας και σε συνεργασία με φορείς και πολίτες θα πετύχουμε να δημιουργήσουμε μια ανθρώπινη πόλη. Τα μηνύματα από την εφαρμογή του προγράμματός μας είναι ελπιδοφόρα, η δική σας αποδοχή επίσης σημαντική. Αυτά είναι τα δικά μας κριτήρια αξιολόγησης του έργου μας. Ενωμένοι θα πετύχουμε».

 

Στην εκδήλωση της Κυριακής έδωσαν το παρών το Δημοτικό Συμβούλιο, εκ μέρους της Περιφέρειας του Κεντρικού Τομέα Αθηνών η Πόπη Σταυροπούλου, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σταυρούλα Κοττάκη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Βασίλης Πάγκαλος, οι Διευθυντές του Δήμου Βύρωνα Βασιλική Βαγγελή, Μαριάννα Τζοβάρα, Δημήτρης Βασιλακάκος και Γιάννης Μοναστηριώτης, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Βύρωνα Ανδριανή Τσαγκάρη, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Μπάιρον» Πάνος Τριγάζης, φορείς του Δήμου μας και πολίτες.

 


Φωτογραφίες: Μιχαέλα Μαραζώτη – Φλοράν Σελάϋ

Διαβάστηκε 201 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»