ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Τρίτη, 26 Οκτωμβρίου 2021 - 12:14:22π.μ.

banner468x60

01
Σεπτεμβρίου

Εκπτώσεις έως και 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για μόνιμους-αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Κατηγορία Ελλάδα

Όσα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι

 

Mειωμένες έως και 50% θα είναι οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις των μόνιμων και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες, μετά από κοινή παρέμβαση των υπουργείων Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 

Η έκπτωση θα αφορά στην κάλυψη των μετακινήσεων των εκπαιδευτικών από τους μόνιμους τόπους κατοικίας τους προς το τελικό νησί, στο οποίο ανέλαβαν υπηρεσία.

 

Συγκεκριμένα, οι εταιρείες που προσφέρουν μειωμένες τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είναι οι εξής: SEA JETS, MINOAN LINES, BLUE STAR FERRIES, DODEKANISOS SEAWAYS, FAST FERRIES, HELLENIC SEAWAYS, SUPERFAST FERRIES, AEGEAN SPEED LINES, GOLDEN STAR FERRIES και ALPHA LINES.

 

Για τα απαραίτητα δικαιολογητικά έκδοσης των εκπτωτικών εισιτηρίων οι ενδιαφερόμενοι όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενο τη σχετική ανακοίνωση θα πρέπει να επικοινωνούν με τις ως άνω αναγραφόμενες εταιρείες.

 

O υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης και η υφυπουργός Παιδείας αρμόδια για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, Ζέττα Μακρή, στηρίζουν θερμά τη μέριμνα που απευθύνεται στους μόνιμους και στους αναπληρωτές δασκάλους και καθηγητές με την οποία εξασφαλίζεται έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήριά τους καθώς και στα εισιτήρια των οχημάτων τους (ΙΧ και δίκυκλα) για το διάστημα από 30/8/2021 έως και 3/9/2021.

 

Ο υπουργός Ναυτιλίας και η υφυπουργός Παιδείας με ανακοίνωσή τους ευχαριστούν θερμά τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για την, όπως πάντα, υποδειγματική συνεργασία, την άμεση ευαισθητοποίηση και την έμπρακτη ανταπόκριση, με την παροχή των προαναφερόμενων εκπτώσεων, με υψηλό αίσθημα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και ουσιαστική αναγνώριση της προσφοράς των εκπαιδευτικών, που υπηρετούν στη νησιωτική Ελλάδα.

 

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 43 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»