ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 10:48:16π.μ.
14
Ιουλίου

Ενδοπεριφερειακή διασύνδεση Πάτρας – Ναυπάκτου μέσω Γέφυρας με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

Κατηγορία Ελλάδα

Η διασύνδεση Πάτρας και Ναυπάκτου μέσω της Γέφυρας «Χαρίλαος Τρικούπης» ώστε να προωθηθεί η πρωτοβουλία «Το καλοκαίρι μας θέλει μαζί» που αφορά στην ενίσχυση της τουριστικής κινητικότητας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού μεταξύ των δύο περιοχών βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι φορείς των δύο περιοχών συζήτησαν με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Γιώργο Αγγελόπουλο, ενημερώνοντάς τους για την από κοινού πρωτοβουλία με την Γέφυρα Α.Ε., ένα συλλογικό εγχείρημα που έχει ξεκινήσει από κοινό επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

 

3mes edw tt


Ο Περιφερειάρχης Απ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στους στοχευμένους στρατηγικούς σχεδιασμούς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όσον αφορά την ενίσχυση του τουρισμού και την επιχειρηματικότητα, με αφετηρία όλων τις συνέργειες μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, επιβεβαιώνοντας πως βρίσκονται σε κοινή κατεύθυνση με την Περιφερειακή Αρχή, να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες ενδοπεριφερειακής διασύνδεσης και συνεργασίας, ενώ παράλληλα όπως σημείωσε ο κ. Αγγελόπουλος σύντομα θα κληθούν να συμμετάσχουν και στην ενημέρωση που θα κάνει η Περιφέρεια για το branding.


Όπως ενημέρωσαν οι φορείς, η ενίσχυση της κοινής πρωτοβουλίας με επαγγελματικές ενώσεις Ναυπακτίας και Πάτρας από τη Γέφυρα, περιλαμβάνει και άλλες δράσεις όπως διανομή φυλλαδίων, διανομή περιοδικού, υποστηρικτικά βίντεο, προώθηση μέσω των social media, προσφορές συμμετοχής πελατών των συνεργαζόμενων φορέων σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργανώνει η Γέφυρα μέχρι και το Σεπτέμβριο και παραγωγή εφαρμογής ενημέρωσης και κατεύθυνσης κοινού προς τους συνεργαζόμενους φορείς. Φυσικά, για όλη την καλοκαιρινή περίοδο η Γέφυρα έχει κάνει για τα Σαββατοκύριακα και μία 10ωρη κάρτα με ειδική τιμή.

 

2.ed mesajpg


Στη συνάντηση εκτός του Περιφερειάρχη και του Αντιπεριφερειάρχη συμμετείχαν ο Γιάννης Φρέρης διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., ο πρόεδρος του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας Γιώργος Ρώρος, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπάκτου «Ο ΕΡΜΗΣ» Αποστόλης Παπαϊωάννου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εμπόρων Ιστορικού και Εμπορικού Κέντρου Πατρών Δημήτρης Παλούμπης, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων περιοχής Πατρών Ηλίας Μεντζελόπουλος, ο Ντίνος Τσουκαλάς από τον Σύλλογο Καφεπωλών- Εστιατόρων – Ξενοδόχων Ναυπάκτου «Ανεμογιάννης» και από την ΚΟΙΝΣΕΠ «Προβάλλω τη Ναυπακτία» οι Δημήτρης Αντωνόπουλος και Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Διαβάστηκε 150 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»