ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 1:20:41μ.μ.
04
Ιουλίου

Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία ο Αναγνωστόπουλος είχε γράψει το οικόπεδο στο όνομά του

Κατηγορία Ελλάδα

Νέες αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της οικογένειας της Καρολάιν.

Oλοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις κινήσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου πριν τη δολοφονία της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

 

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς, Θανάσης Χαρμάνης, ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της 20χρονης είχε γράψει στο όνομά του το οικόπεδο που είχε αγοράσει με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν έξι ημέρες πριν το στυγερό έγκλημα.

 

Παράλληλα, στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, η συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού, Σταματία Μάρκου, είπε ότι η Καρολάιν είχε αποφασίσει να χωρίσει τον Αναγνωστόπουλο και δεν ήθελε να έχει σχέση με τους γονείς του.

 

«Η Κάρολαϊν είχε αποφασίσει να χωρίσει και πήγε σε αυτήν για να την συμβουλευτεί πώς θα διαχειριστεί την οριστική διάσπαση της έγγαμης σχέσης της. Η 20χρονη δε δεχόταν να έχει οποιοσδήποτε σχέσεις με τους γονείς του καθ’ ομολογία δράστη, γεγονός που δείχνει την οριστική ρήξη στις σχέσεις του ζευγαριού και δεν του είχε κρύψει τη βούλησή της να φύγει από το σπίτι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι η 20χρονη δε δεχόταν να γίνει η βάφτιση της κόρης τους, Λυδίας, στην Αθήνα και είχε αποφασίσει να τη βαφτίσει στις Φιλιππίνες.

 

Η κ. Μάρκου κατέληξε ότι η εντολέας της από την πρώτη στιγμή είχε καταθέσει αυτά τα στοιχεία στις αρχές βάζοντας στο κάδρο των υπόπτων τον πιλότο.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Διαβάστηκε 163 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»