ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 6:58:36μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 299
02
Ιουνίου

Η 2η γιορτή Μπύρας Βύρωνα είναι πλέον θεσμός

Κατηγορία Ελλάδα

Για 2η συνεχή χρονιά ο Δήμος Βύρωνα και η Δημοτική Επιχείρηση διοργάνωσαν με επιτυχία τη 2η Γιορτή Μπύρας από τις 25 έως τις 28 Μαΐου.

 

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και τις τέσσερις ημέρες του φεστιβάλ για να γευθεί ελληνικές και ξένες μπύρες και να ψυχαγωγηθεί με το πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

 

Draft Μπύρες (31 ελληνικές και 19 ξένες), φιάλες (30 ελληνικές και 60 ξένες) «σερβιρίστηκαν» από το ειδικά διαμορφωμένο μπαρ ενθουσιάζοντας τους επισκέπτες.

 

Το 2ο Beer Fest «φιλοξένησε» και εξαιρετικές φωνές. Οι επισκέπτες του φεστιβάλ είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τους Diminuita Quintet, Lavalanche, Μανώλη Πάππο και Ανατολή Μαργιόλα, Godsleep, Χάϊκ Γιαζιτζιάν, Γιώτη Κιουρτσόγλου - Βαγγέλη Καρίπη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Anal Veritas, Mode Plagal, Αγγελική Τουμπανάκη, Στάθη Άννινο, Άννα Λινάρδου, Πέννυ Μπαλτατζή, Ηλία ΥφαντίδηΓιώργο Σκορδαλό και Γιώργο Επιτροπάκη.

 

Όλα αυτά σε ένα ιδανικό χώρο, το Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη» το οποίο έχει συνδεθεί με την ποιότητα στη ψυχαγωγία.

 

Πρόκειται για έναν θεσμό πλέον, για μια γιορτή που ξεπερνάει τα όρια της πόλης του Βύρωνα και που αποσκοπεί στο να γνωρίσουν και να ενισχύσουν οι επισκέπτες τις μικρές και όχι μόνο ζυθοποιίες, καθώς και τον εναλλακτικό τουρισμό της γευσιγνωσίας.

 

Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πρόκειται για έναν θεσμό με αναπτυξιακή δυναμική καθώς ο Δήμος Βύρωνα στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.

 

Τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής της 2ης Γιορτής Μπύρας Βύρωνα ευχαρίστησαν τους χιλιάδες των επισκεπτών, τους εθελοντές της διοργάνωσης, τον Ανδρέα Συμβουλόπουλο που ανέλαβε την Καλλιτεχνική Διεύθυνση του Φεστιβάλ, αλλά και τον «Βυρωνιώτη» ηθοποιό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που δάνεισε με εξαιρετική επιτυχία τη φωνή του στο ραδιοφωνικό σποτ, τον Σπύρο Γράδο για τη συμβολή του στην Τεχνική Υποστήριξη του Φεστιβάλ, τον Γιώργο Σκυλογιάννη, καθώς και όλους τους εργαζόμενους του Δήμου και της Δημοτικής Επιχείρησης.

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στους Χορηγούς της Διοργάνωσης που πίστεψαν, στήριξαν και συνέβαλαν καθοριστικά στην πραγματοποίηση της 2ης Γιορτής Μπύρας Βύρωνα.

 

Τέλος, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ανανέωσαν το ραντεβού του Beer Fest για του χρόνο τον Μάιο και δεσμεύτηκαν ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε το επόμενο φεστιβάλ να αποτελέσει ξανά μια ολοκληρωμένη πρόταση πολιτισμού και ψυχαγωγίας για το Δήμο μας.

 

Διαβάστηκε 358 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»