ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 1:30:13μ.μ.
06
Φεβρουαρίου

Υπεγράφη η σύμβαση για τα αντιπλημμυρικά έργα στο χείμαρρο Άρτεμις Ψαθοπύργου

Κατηγορία Ελλάδα

Υπεγράφη από τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο και τον ανάδοχο, η σύμβαση για το έργο «Κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στο χείμαρρο Άρτεμις ή Λιακατά του Δ.Δ. Ψαθόπυργου του Δήμου Πατρέων σε μήκος 100 μέτρων από την εκβολή του», συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο θα ξεκινήσει άμεσα η υλοποίηση αντιπλημμυρικών εργασιών στο συγκεκριμένο τμήμα της περιοχής του Ψαθοπύργου, στο οποίο κάθε χειμώνα με τις έντονες βροχοπτώσεις, γίνεται συσσώρευση φερτών υλικών και ταυτόχρονα διαβρώσεις στις όχθες του ρέματος με σοβαρούς κινδύνους. Έτσι με την ολοκλήρωση του έργου αυτού θα επιτευχθεί η προστασία των παρόχθιων ιδιοκτησιών, των οδών και των προσβάσεων.


«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, όπου μπορεί και αναλόγως τους πόρους που διαθέτει, εργάζεται πάνω σε τέτοια έργα. Προσπαθούμε να προλαμβάνουμε, όταν αυτό είναι δυνατόν, τα έντονα καιρικά φαινόμενα» υπογράμμισε ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος επισημαίνοντας πως «η όλη διαδικασία τρέχει από τα τέλη του προηγούμενου έτους και επιτέλους σήμερα συμβασιοποιείται».

Διαβάστηκε 203 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»