ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 - 2:25:10π.μ.
17
Φεβρουαρίου

"Ο Ελληνικός Ευεργετισμός και η Κοινωνική Δικαιοσύνη στο διάβα της Ιστορίας" στο Σπίτι της Κύπρου

Κατηγορία Ελλάδα

Το Σπίτι της Κύπρου και η Εταιρεία Ελλήνων Ευεργετών, στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Δικαιοσύνης», θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19:00, στο Σπίτι της Κύπρου, Ξενοφώντος 2Α Σύνταγμα, την εσπερίδα με θέμα «Ο Ελληνικός Ευεργετισμός και η Κοινωνική Δικαιοσύνη στο διάβα της Ιστορίας».

Θα μιλήσουν, Ανάστος Δημητρόπουλος, Δικηγόρος, Ιδρυτής-Πρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών, Ο Θεσμός της Ευεργεσίας από την αρχαιότητα έως σήμερα, Δρ Αγνή Βλαβιανού, Ιδρυτής-Πρόεδρος Διεθνούς Οργανώσεως Βιοπολιτικής, Βιοπολιτική και Κοινωνική Δικαιοσύνη, Δημοσθένης Δαββέτας, Καθηγητής Φιλοσοφίας και Ιστορίας της Τέχνης Πανεπιστημίου Strate College και Creapole στο Παρίσι, Αλληλέγγυα Ευρώπη και Κοινωνική Δικαιοσύνη, Γιώργος Γιωργής, Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, πρώην Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα, Κύπριοι Ευεργέτες στον ελλαδικό χώρο και Γιώργος Παπαϊωάννου, Καθηγητής Μουσειολογίας Ιόνιου Πανεπιστημίου, Πανελλήνιο Μητρώο Ευεργετών. Ψηφιακό Μουσείο Κυπρίων Ευεργετών.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Καθηγήτρια Νομικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Επίτιμος Πρόεδρος Συνδέσμου Υποτρόφων Ωνασείου Ιδρύματος, Αντιπρόεδρος Εταιρείας Ελλήνων Ευεργετών, Ιωάννα Κονδύλη.

 

Πρεσβεία Κυπριακής Δημοκρατίας

Σπίτι της Κύπρου

Ξενοφώντος 2Α

105 57 Αθήνα

Τ. 210 3734934

F. 210 3734904

E. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

http://spititiskyprou.gr

Διαβάστηκε 202 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»