ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 - 7:22:36π.μ.

banner468x60

17
Φεβρουαρίου

Ο Ν. Παππάς για μετόχους του Mega: «Αυτοί οδήγησαν σε αδιέξοδο τους εργαζόμενους»

Κατηγορία Ελλάδα

Με μια καυστική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς παίρνει θέση για τον τηλεοπτικό σταθμό Mega και εξαπολύει επίθεση στους μετόχους του σταθμού γράφοντας πως «η ιδιοκτησία του Mega επέλεξε να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο» ενώ καλεί όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής γράφει χαρακτηριστικά:

 

Η ιδιοκτησία του Mega επέλεξε να οδηγήσει τους εργαζόμενους σε αδιέξοδο. Το κανάλι βρίσκεται σε οριακό σημείο και οι πλούσιοι μέτοχοί του επιμένουν να μη βάζουν το χέρι στην τσέπη.

 

Τι ακριβώς λένε σήμερα οι ιδιοκτήτες;

 

Τι λένε όσοι φώναζαν, πριν και μετά το διαγωνισμό για τις άδειες, ότι θα χάνονταν θέσεις εργασίας;

 

Τι λένε αυτοί που εξαπέλυσαν λυσσαλέο πόλεμο κατά της -προβλεπόμενης απο το Σύνταγμα- αδειοδότησης, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι θέλει να ρίξει «μαύρο» στα κανάλια;

 

Σήμερα, οι μέτοχοι της DIGEA, οι υπόλοιποι καναλάρχες δηλαδή, επιδιώκουν -χωρίς προσχήματα- να ρίξουν «μαύρο» σε ένα κανάλι-ανταγωνιστή τους.

 

Με αφορμή μια οφειλή, η ιδιωτική εταιρεία Digea διεκδικεί για τον εαυτό της ρόλο υπέρτατου κριτή: να αποφασίζει ποιος θα εκπέμπει και ποιος όχι.

 

Οι ίδιοι που ισχυρίζονταν ότι μπορούν να εκπέμπουν άπειρα κανάλια, τώρα πασχίζουν να μας πείσουν ότι όσα λειτουργούν σήμερα είναι πολλά.

 

Πρόκειται για τυπική περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων, στο μέσο της οποίας βρίσκονται οι εδώ και μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι του σταθμού.

 

Ολοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

 

Να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας.

 

Οι μέτοχοι είτε να χρηματοδοτήσουν το κανάλι είτε να βρουν επενδυτή.

 

Φτάνει πια με την υποκρισία.

 

fa

 

Υ.Γ. Αλήθεια, σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στραβά για το Mega, οι ιδιοκτήτες των άλλων καναλιών, αυτοί που δήθεν κόπτονταν για την απασχόληση, δεσμεύονται να απορροφήσουν στις επιχειρήσεις τους ολους τους εργαζόμενους που θα μείνουν χωρίς δουλειά;

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 69 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σχετικά Άρθρα

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»