ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ :
giweather joomla module
Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 - 3:09:54μ.μ.
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 49
08
Αυγούστου

Οξύνονται οι αντιπαραθέσεις στην Υγεία για την αξιολόγηση

Κατηγορία Ελλάδα

Κλιμακώνονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία ενάντια στην αξιολόγηση, μετά την πρωτοβουλία του υπουργού, Μάκη Βορίδη, για επίσπευση των διαδικασιών.

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΕΣΥ εμφανίζονται αμετακίνητοι στις θέσεις τους και υποστηρίζουν ότι μεθοδεύουν «να φτιάξουν νέα δεξαμενή απολύσεων» Δημοσίων Υπαλλήλων ώστε να ικανοποιηθούν οι δανειστές μας.

 

Παρά το γεγονός ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας διαψεύδει τα σενάρια για πιέσεις στις διοικήσεις των νοσοκομείων για επίσπευση των διαδικασιών, οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι σε πολλές περιπτώσεις διοικητές βρέθηκαν να μαζεύουν… άρον άρον τα απαιτούμενα έγγραφα για την αξιολόγηση.

 

«Θέλω να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία απόλυση, ούτε στα νοσοκομεία, ούτε στον χώρο της Υγείας, ούτε ευρύτερα, στον χώρο της Δημόσιας Διοίκησης. Το αίσθημα ανασφάλειας που έχει δημιουργηθεί στους δημοσίους υπαλλήλους οφείλουμε να το εξαλείψουμε.

 

Τα δικαιώματα των εργαζομένων προστατεύονται από το Σύνταγμα και η κυβέρνηση τα σέβεται και τα προασπίζεται» τόνισε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος σε μία προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα στις τάξεις των νοσοκομειακών γιατρών.

 

πηγή: newsbeast.gr

Διαβάστηκε 318 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολιτιστικο Σωματειο «οι κορυφαιοι»