Εκτύπωση αυτής της σελίδας
24
Φεβρουαρίου

Π.Καμμένος: «Η τουρκική πλευρά εκδίδει καθημερινά και συνδυάζεται με μιντιακό πόλεμο για γεγονότα που δεν υπάρχουν»

Κατηγορία Ελλάδα

Η Τουρκία εν όψει δημοψηφίσματος έχει αποφασίσει να κλιμακώσει την ένταση μέσω των μέσων ενημέρωσης και δείχνει απώλεια ψυχραιμίας, δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Η τουρκική πλευρά εκδίδει καθημερινά και συνδυάζεται με μιντιακό πόλεμο για γεγονότα που δεν υπάρχουν, πρόσθεσε και ανέφερε ως παραδείγματα τις φήμες για ελικόπτερο που έπεσε και το σκάφος που έδεσε στα Ίμια: «Χθες ήμουνα με τους αρχηγούς και τον επίτροπο, όταν εμφανίστηκε η φήμη για πτώση ελικοπτέρου, ενώ δεν είχε γίνει ούτε πτήση. Προχθές έπαιζε βίντεο όπου φαινόταν τουρκικό σκάφος να δένει στα Ίμια, ενώ το νησί δεν ήταν καν τα Ίμια».



Σε κάθε περίπτωση, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι ψύχραιμες και απόλυτα έτοιμες να απαντήσουν, τόνισε, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Ant1.



Αναφορικά με το αίτημα ασύλου που κατέθεσαν χθες οι δύο Τούρκοι κομάντο, ο κύριος Καμμένος δήλωσε πως «η δικαστική εξουσία είναι αυτή που θα αποφασίσει την έκδοση ή όχι οποιουδήποτε».



Δεν το ξέρω το θέμα γιατί δεν αφορά το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, οι εξουσίες στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητες, υπογράμμισε ο υπουργός.

 

 

πηγή: pronews.gr

Διαβάστηκε 247 φορές
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)